Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΔΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΣΕ 1983 ΤΗΣ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 3.2020
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ
ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020


Αγαπητοί Συμμαθητές,

Σας κοινοποιούμε, προς ενημέρωσή σας, τα ονόματα των συμμαθητών οι οποίοι θέτουν υποψηφιότητα...
για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή, κατά τις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου μας που θα πραγματοποιηθούν την 1 Φεβρουαρίου 2020.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
1.
ΖΥΜΠΕΡΔΙΚΑΣ ΦΩΤΙΟΣ
1.
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ
2.
ΛΕΟΝΤΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
2.
ΛΟΥΠΟΣΠΥΡΙΔΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
3.
ΜΑΝΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
3.
ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
4.
ΜΠΑΤΣΙΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
4.
ΚΟΡΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
5.
ΜΠΕΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
5.
ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
6.
ΣΑΡΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
6.
ΣΕΡΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
7.
ΣΚΟΡΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
7.
ΤΖΟΥΜΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
8.
ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


9.
ΧΕΛΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


10.
ΧΡΙΣΤΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ


11.
ΨΥΧΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ



Κάθε ψηφοφόρος μπορεί να ψηφίσει έως επτά (7) υποψηφίους για το Διοικητικό Συμβούλιο και έως τρείς (3) για την Ελεγκτική Επιτροπή.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν την 1 Φεβρουαρίου 2020 στη ΛΑΕΔ, αμέσως μετά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου.
Στις αρχαιρεσίες μπορούν να συμμετάσχουν τα μέλη του Συνδέσμου, τα οποία είναι οικονομικά ενήμερα για το έτος 2019, με τρεις τρόπους:

α.       Με προσωπική φυσική παρουσία στη ΛΑΕΔ.
β.       Με εκπροσώπηση από μέλος του Συνδέσμου, το οποίο θα πρέπει να έχει εξουσιοδοτηθεί κατάλληλα προς αυτό από τον επιθυμούντα να συμμετάσχει στις αρχαιρεσίες συμμαθητή. Υπόψη ότι κάθε μέλος μπορεί να εκπροσωπήσει δια εξουσιοδοτήσεως έως δύο συμμαθητές – μέλη του Συνδέσμου. (Η εξουσιοδότηση θα πρέπει να είναι θεωρημένη από αρμόδια Αρχή ή ΚΕΠ).
γ.        Για τους συμμαθητές εκτός του Λεκανοπεδίου Αττικής καθώς και για όσους διαμένουν εντός αυτού αλλά, για αντικειμενικούς λόγους, δεν μπορούν να παρευρεθούν προσωπικά στις αρχαιρεσίες, θα υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, μέσω κινητού τηλεφώνου ή υπολογιστή.
Αναλυτικές λεπτομέρειες για τον τρόπο και τις διαδικασίες της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θα σας γνωστοποιηθούν στις αμέσως επόμενες ημέρες.
Προσκαλούμε όλους τους συμμαθητές να συμμετάσχουν με οποιονδήποτε από τους παραπάνω τρόπους στις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου μας, καλούμε δε, όσους έχουν τη δυνατότητα, να παρευρεθούν στην όλη εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύνδεσμος στη ΛΑΕΔ.  (για τους εντός του Λεκανοπεδίου Αττικής θεωρούμε επιβεβλημένη την φυσική τους παρουσία).

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συνδέσμου Αξιωματικών ΣΣΕ 1983

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου