Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Νέα Ανακοίνωση για την Ετήσια Γενική Τακτική Συνέλευση Τάξεως και Χοροεσπερίδα στη Θεσσαλονίκη


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 4/2018
ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΣΣΕ 1983

ΘΕΜΑ:           Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και Χοροεσπερίδα της Τάξεως την 3 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 20:30 στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης

            Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης (Νο3/2018) του ΔΣ του Συνδέσμου, γνωστοποιούνται – καθορίζονται - διευκρινίζονται τα παρακάτω:...

α.         Έχουν δοθεί όλοι οι αριθμοί των οχημάτων και έχει εγκριθεί η στάθμευσή τους στο χώρο του Γ’ ΣΣ.

β.         Έχει εγκριθεί η διάθεση των ξενώνων στα άτομα και στις ημερομηνίες που έχουν αιτηθεί. Επειδή, όμως, ακόμη υπάρχουν συμμαθητές που δηλώνουν συμμετοχή και εκτιμάται ότι μέχρι την  τελευταία ημέρα θα δηλώνουν, αποφασίσθηκε όπως κάθε συμμαθητής, για την παραλαβή των κλειδιών του διαμερίσματος-ξενώνα που του έχει διατεθεί, με την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να μεταβαίνει στην Κεντρική Πύλη του Γ’ ΣΣ,  όπου από 01 Φεβ 2018 θα υπάρχει ΥΠΑΞ/ΚΟΣ με τις ανάλογες καταστάσεις, ο οποίος θα υποδεικνύει το χώρο στάθμευσης του οχήματος και με όχημα του Σώματος θα τον οδηγεί στο αντίστοιχο διαμέρισμα. (Υπενθυμίζεται ότι τα διαμερίσματα είναι σε άριστη κατάσταση).

γ.         Επίσης, προς διευκόλυνση των οργάνων του Γ’ ΣΣ, τα οποία θα μας περιμένουν και θα μας εξυπηρετήσουν, παρακαλούνται όσοι θα διαμείνουν σε ξενώνες, να ενημερώσουν, το δυνατόν συντομότερο (έως το βράδυ της Πέμπτης 1 Φεβ 2018), το συμμαθητή μας Φώτη Ζυμπερδίκα για την περίπου ώρα άφιξης του καθενός στη Θεσσαλονίκη και στην Πύλη του Γ’ ΣΣ.

δ.         Ο καιρός για το τριήμερο 2-3-4 Φεβ 2018 προβλέπεται ευνοϊκός για εμάς. Θα έχει συννεφιά το Σάββατο το βράδυ, για να απολαύσουμε τα πυροτεχνήματα από το μπαλκόνι της ΛΑΦΘ και από το πρωί της Κυριακής ηλιοφάνεια για τη βόλτα μας στην πόλη.

ε.         Έχουν δηλώσει συμμετοχή γύρω στους 90 συμμαθητές μας και μαζί με τις συζύγους θα είμαστε περίπου 160 άτομα.

στ.       Στην είσοδο της ΛΑΦΘ από τις 19:00 θα μας «καλοσωρίζει» ο Ταμίας του Συνδέσμου Γιώργος Χέλμης, όπου θα μπορούμε να προμηθευτούμε και λαχνούς για την λαχειοφόρο αγορά.

ζ.         Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η ώρα έναρξης της εκδήλωσης έχει καθορισθεί η 20:30, όμως μπορούμε να προσερχόμαστε (και το προτείνουμε) στη Λέσχη από την 19:30 ώρα, όπου στον πρώτο όροφο αυτής θα υπάρχει ποτό καλωσορίσματος με θέα το Λευκό Πύργο (welcome drink).

η.         Από εσάς θέλουμε να φορέσετε το γιορτινό σας χαμόγελο και την καλή σας διάθεση ώστε να υλοποιηθεί ο στόχος του Συνδέσμου μας, για μια αξέχαστη βραδιά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συνδέσμου Αξιωματικών ΣΣΕ 1983

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου