Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια του συμμαθητού μας Ιπποκράτη Δασκαλάκη στη Σύρο


Αγαπητοί συμμαθητές,

Πιστεύω ότι οι περισσότεροι γνωρίζετε ότι εδώ και 2 χρόνια διαθέτουμε μια οικογενειακή επιχείρηση (villamarenosta) με ενοικιαζόμενα αυτόνομα διαμερίσματα στη Σύρο, περιοχή Λαζαρέτα, με...
μαγευτική θέα στην αρχοντική Ερμούπολη.




Τα δύο παλαιότερα διαμερίσματά μας, «Νοσταλγία» (Nostalgia) και «Αρμονία» (Armonia), με δύο δωμάτια και δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι και 5 ατόμων έκαστο είναι πλήρως εξοπλισμένα και διαθέσιμα. Το τρίτο και νεώτερο διαμέρισμά μας, «Φαντασία» (Fantasia), πλήρως εξοπλισμένο, ιδανικό για ένα ζευγάρι (30 τμ με ένα ενιαίο χώρο, κουζίνα και λουτρό), θα είναι έτοιμο στα μέσα Μαΐου. Εμείς παραμένουμε στο κεντρικό διαμέρισμα πάντα έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να χαλαρώσουμε αναπολώντας τις κοινές μας αναμνήσεις στις βεράντες μας αλλά και διαθέσιμοι για εξορμήσεις στο όμορφο νησί. Η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών είναι η μεγάλη προτεραιότητα που έχει αναγνωριστεί από τους φιλοξενούμενούς μας, βαθμολογώντας τα διαμερίσματά μας με 9,7 μονάδες (Άριστα) στο δεκαβάθμιο σύστημα αξιολόγησης της Booking.com.

Πληροφορίες και κρατήσεις για τα διαμερίσματα μέσω της ιστοσελίδας μας (www.villamarenosta.gr) και των συνεργαζομένων εταιρειών (booking, tripadvisor, airbnb). Παρακολουθείστε τα νέα μας επίσης και στο facebook (villamarenosta).

Για όλους εσάς τους συμμαθητές (αλλά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα) εξυπακούεται ότι οι τιμές θα είναι διαφορετικές από τις αναγραφόμενες στην ιστοσελίδα μας (www.villamarenosta.gr). Ειδικά για το νεώτερο τρίτο διαμέρισμα, «Φαντασία», θα υπάρχουν φέτος «τιμές γνωριμίας». Οι χώροι μας είναι ιδανικοί για ομαδική ενοικίαση και των τριών διαμερισμάτων (συνολική φιλοξενία μέχρι και 12 άτομα) και διοργάνωση αξέχαστων εκδηλώσεων στις βεράντες με τη μαγευτική θέα.

Χαιρετίσματα και ευχές σε όλους και ελπίζουμε να σας έχουμε στους χώρους μας σύντομα. Θα σας παρακαλούσαμε να προβάλλετε τη villamarenosta σε γνωστά και αγαπημένα σας πρόσωπα ενισχύοντας την προσπάθειά μας.

Πάντα στη διάθεσή σας

Ιπποκράτης Δασκαλάκης (+ 30 6983457318)- Μαρία Νομικού (+30 6936601212)
Villa Marenosta, Λαζαρέτα, Σύρος, ΤΚ 84100, +30-22810-77795,
Τηλέφωνο Αθηνών: +30-210-6543131.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου