Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Πραγματοποίηση Εκδρομής 7 Ημερών (6 Διανυκτερεύσεων) στην Κύπρο

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΩΝ (6 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΩΝ)
ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 19-25 ΝΟΕ 2021

Αγαπητοί Συμμαθητές,

Σας ανακοινώνουμε ότι ο Σύνδεσμος της Τάξεως προγραμματίζει την πραγματοποίηση εκδρομής επτά ημερών (19-25 ΝΟΕ 2021) στην Κύπρο όπως παρακάτω:

Άφιξη στο αεροδρόμιο της Λάρνακας την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Αναχώρηση από Κύπρο την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021.

Οι ημερομηνίες καθορίστηκαν σε συνεργασία με τον αγαπητό συμμαθητή και Α/ΓΕΕΦ Αντγο Δημόκριτο Ζερβάκη.

Η έκδοση των αεροπορικών εισιτηρίων θα γίνει από τον καθένα ξεχωριστά λαμβάνοντας υπ όψιν ότι για το αεροδρόμιο της Λάρνακας υπάρχουν 3 πτήσεις από Αθήνα και το αντίστροφο (πρωί, μεσημέρι, βράδυ).

Με μέριμνα του Συνδέσμου θα γίνεται η μεταφορά σας από το Α/Δ Λάρνακας στο ΚΑΑΥ ΚΙΤΙΟΥ όπου θα διανυκτερεύσουμε όλες τις ημέρες παραμονής μας στη Κύπρο.

Το ΚΑΑΥ μας διαθέτει 10 ανεξάρτητους κοιτώνες χωρητικότητας 4 ατόμων.

Για την δική μας περίπτωση και κάνοντας χρήση των υγειονομικών πρωτοκόλλων θα διαμένουν σε κάθε κοιτώνα ένα ζευγάρι ή 3 συμμαθητές αν δεν συνοδεύονται από συζύγους.

Κόστος ανά κοιτώνα 15€ την ημέρα.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παραπάνω εκδρομή, παρακαλούνται όπως το δηλώσουν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 1 Σεπ 2021, στο συμμαθητή μας Σταύρο Χριστάκο, τηλέφωνο: 6945203996 e-mail: scsc520@hotmail.com

Λόγω των περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας συμμετοχής λαμβάνοντας υπ όψιν την ημερομηνία αποστολής του mail επιθυμίας.

Την 2 Σεπ 2021 θα ανακοινωθούν οι συμμετέχοντες και τυχόν αναπληρωματικοί έτσι ώστε από εκείνη την στιγμή και μετά να προβούν στην αναζήτηση εισιτηρίων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συνδέσμου Αξκών Τάξεως ΣΣΕ 1983

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου