Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Κοινοποίηση Υποψηφιοτήτων για τις Αρχαιρεσίες του Συνδέσμου ΣΑ/ΣΣΕ 1983 (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 2.2023
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ
ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ
ΤΗΣ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022

Αγαπητοί Συμμαθητές,

Σας κοινοποιούμε, προς ενημέρωσή σας, τα ονόματα των συμμαθητών – τακτικών μελών του Συνδέσμου μας, οι οποίοι θέτουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή, κατά τις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου μας που θα πραγματοποιηθούν την 28 Ιανουαρίου 2023.

Κάθε ψηφοφόρος μπορεί να ψηφίσει έως επτά (7) υποψηφίους για το Διοικητικό Συμβούλιο και έως τρείς (3) για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν την 28 Ιανουαρίου 2023 στη ΛΑΕΔ, αμέσως μετά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου.

Στις αρχαιρεσίες μπορούν να συμμετάσχουν τα τακτικά και μη τακτικά μέλη του Συνδέσμου, τα οποία είναι οικονομικά ενήμερα για το έτος 2022, με τρεις τρόπους:

α. Με προσωπική φυσική παρουσία στη ΛΑΕΔ.

β. Με εκπροσώπηση από μέλος του Συνδέσμου, το οποίο θα πρέπει να έχει εξουσιοδοτηθεί κατάλληλα προς αυτό από τον επιθυμούντα να συμμετάσχει στις αρχαιρεσίες συμμαθητή. Υπόψη ότι κάθε μέλος μπορεί να εκπροσωπήσει δια εξουσιοδοτήσεως έως δύο συμμαθητές – μέλη του Συνδέσμου. (Η εξουσιοδότηση θα πρέπει να είναι θεωρημένη από αρμόδια Αρχή ή ΚΕΠ).

γ. Με ηλεκτρονική ψηφοφορία, μέσω κινητού τηλεφώνου ή υπολογιστή, για τα μέλη που διαμένουν εκτός του Λεκανοπεδίου Αττικής καθώς και για όσα διαμένουν εντός αυτού αλλά, για αντικειμενικούς λόγους, δεν μπορούν να παρευρεθούν προσωπικά στις αρχαιρεσίες.

Αναλυτικές λεπτομέρειες για τον τρόπο και τις διαδικασίες της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θα σας γνωστοποιηθούν στις αμέσως επόμενες ημέρες.

Προσκαλούμε όλα τα μέλη του Συνδέσμου να συμμετάσχουν, με οποιονδήποτε από τους παραπάνω τρόπους, στις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου μας, καλούμε δε, όσους έχουν τη δυνατότητα, να παρευρεθούν στην όλη εκδήλωση που διοργανώνει το ΔΣ του Συνδέσμου στη ΛΑΕΔ. (για τους εντός του Λεκανοπεδίου Αττικής θεωρούμε επιβεβλημένη την φυσική τους παρουσία).

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συνδέσμου Αξιωματικών ΣΣΕ 1983

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου