Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Νέα ανακοίνωση του ΣΑ/ΣΣΕ 83 για την απώλεια του Συμμαθητή μας ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ


Αγαπητοί συμμαθητές,

Από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 ο συμμαθητής μας Θανάσης Παπαδόπουλος αναπαύεται στην τελευταία του κατοικία, συνοδευόμενος από τις προσευχές μας για την εκ Θεού συγχώρεση και ανάπαυση.

Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Αλεξανδρούπολη, την 17:00 του Σαββάτου, στην οποία...
παρέστησαν, εκτός των άλλων, αριθμός συμμαθητών από την περιοχή της Αλεξανδρούπολης, από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη αλλά και από την Αθήνα, ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ καθώς και εν ενεργεία Αξιωματικοί.

Στο τέλος της ακολουθίας, επικήδειο λόγο εκφώνησε εκ μέρους του ΓΕΣ ο Διοικητής Πυροβολικού της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ και εκ μέρους των συμμαθητών της Τάξεως ΣΣΕ 1983 ο Παναγιώτης Φαραντάτος.

Ο Σύνδεσμος της Τάξεως, αντί στεφάνου, κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας του αείμνηστου συμμαθητή μας, κατέθεσε, στη μνήμη του, χρηματικό ποσό για τα παιδικά χωριά SOS/Θράκης.

Στην οικογένεια του αείμνηστου συμμαθητή μας ευχόμαστε ο Θεός να δίνει δύναμη για τη συνέχεια της ζωής και να ζήσουν να τον θυμούνται.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.
Ο Θεός να τον αναπαύσει.
Αιωνία του η μνήμη.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ
ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ
ΤΑΞΕΩΣ 1983

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου