Ενημέρωση

Το Blog αναρτήθηκε στις 01 Απριλίου 2016. Ακόμη βρίσκεται σε φάση κατασκευής και συνεχούς ανάπτυξης ώστε να καταστεί εύκολο στη χρήση και χρήσιμο για τον επισκέπτη.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το Blog είναι σήμερα από τα πλέον χρήσιμα εργαλεία επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ μελών και απλών επισκεπτών της ιστοσελίδας.
Στη κεντρική σελίδα αναρτώνται άρθρα και ανακοινώσεις μελών και επισκεπτών αλλά και σημαντικές ειδήσεις από το διαδίκτυο. Δίνεται η δυνατότητα σχολιασμού από όλους, αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά κατά προσώπων και Θεσμών. Επίσης μπορείτε να κάνετε τις καταγγελίες σας αλλά επώνυμα, κόσμια και με σεβασμό στην αλήθεια. Τα άρθρα που υποβάλλονται αναρτώνται κατά προτεραιότητα αρκεί να κινούνται εντός της νομιμότητας.
Ο Σύνδεσμος ΑΑΣΣΕ83 δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων και σχολίων και δεν υιοθετεί το περιεχόμενό τους. Οι όποιες αναρτήσεις και σχόλια εκφράζουν τις θέσεις και απόψεις του συγγραφέα.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Γενικά.

Όταν κάνετε κλίκ  είτε στο τίτλο, είτε στην εικόνα της ανάρτησης, εμφανίζεται η ανάρτηση που επιλέξατε.
Όταν κινείστε στην αρχική σελίδα μπορείτε να κάνετε κλικ στο τίτλο της ανάρτησης που σας ενδιαφέρει ή στην επιλογή Διαβάστε περισσότερα » και να μεταφερθείτε στην σελίδα της εν λόγω ανάρτησης.
Για δική σας ευκολία στο δεξιό ή κάτω μέρος της εκάστοτε σελίδας υπάρχουν Ετικέτες για την εύκολη αναζήτηση της ανάρτησης που σας ενδιαφέρει με λέξη κλειδί, Μπάρα αναζήτησης στο ιστολόγιο αλλά και στις συνδεδεμένες ιστοσελίδες, οι πλέον Δημοφιλείς αναρτήσεις αλλά και ολόκληρη η αρχειοθήκη του ιστολογίου.

Σελίδες.
 
Το Blog του Συνδέσμου
Αποφοίτων Αξιωματικών Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων τάξεως 1983 περιλαμβάνει τις παρακάτω σελίδες:

Αρχική.
Στη σελίδα αυτή φαίνονται οι πλέον πρόσφατες αναρτήσεις μας προς ενημέρωση σας.


About.
Στη σελίδα αυτή θα βρείτε το σκοπό ιδρύσεως του συνδέσμου, τη σύνθεση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής (ΠΔΕ) καθώς και το Καταστατικό του Συνδέσμου μας.


Ενημέρωση.
Στη σελίδα αυτή φαίνονται οι όροι χρήσης του Blog  καθώς και χρήσιμες οδηγίες.