Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Απολογισμός Συνάντησης Συμμαθητών στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα από 27-30 Σεπ. 2018 (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 25)


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΑΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ
ΑΠΟ 28 ΕΩΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Πραγματοποιήθηκε από 28 έως 30 Σεπτεμβρίου 2018, με μεγάλη επιτυχία, η προγραμματισμένη, για την ανάμνηση της συμπλήρωσης 39 ετών από την ημέρα της εισόδου μας στη ΣΣΕ την 20η Σεπτεμβρίου 1979 και τον εορτασμό της Γενέθλιας Ημέρας της Τάξεως, τριήμερη συνάντηση συμμαθητών στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα.

Παρά το γεγονός ότι...
ο καιρός δεν βοήθησε καθόλου, αφού οι μετακινήσεις προς και από το ΚΑΑΥ έγιναν υπό άσχημες καιρικές συνθήκες αλλά και κατά το τριήμερο των εκδηλώσεων οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή δεν ήταν οι καλύτερες (βροχή, κρύο, αέρας), οι ακυρώσεις συμμετοχής από συμμαθητές ήταν λίγες, η διαμονή ευχάριστη, όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με μικρές τροποποιήσεις και το κλίμα που επικράτησε ήταν επίσης αυτό που αρμόζει σε τέτοιες συναντήσεις.

Συγκεκριμένα:

Η προσέλευση και παραμονή συμμαθητών στο ΚΑΑΥ ξεκίνησε από την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 και ολοκληρώθηκε το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018, με την προσέλευση των υπόλοιπων συμμαθητών μας.

Το βράδυ της Παρασκευής 28 Σεπτεμβρίου 2018, όσοι συμμαθητές είχαν ήδη προσέλθει στο ΚΑΑΥ είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συνφάγουν στη Λέσχη του ΚΑΑΥ, παρουσία και του Διοικητή της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ και συμμαθητή μας Αντγου Δημόκριτου Ζερβάκη, με τη συνοδεία ελαφράς μουσικής από τη Στρατιωτική Μουσική της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ.

Το Σάββατο πρωί άλλοι απόλαυσαν τον καφέ τους στις πολύ ωραίες εγκαταστάσεις του ΚΑΑΥ και άλλοι επισκέφθηκαν την ευρύτερη περιοχή, ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου με έξι ακόμη συμμαθητές επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου, στον Πυργετό Λάρισας, όπου έτυχαν ιδιαίτερης και θερμής υποδοχής από τον Ηγούμενο και τους Μοναχούς της Μονής. Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή την προσκυνηματική επίσκεψη θα κοινοποιηθούν σε επόμενη ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου.




Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη εκδήλωση της συνάντησης στον επάνω όροφο του εστιατορίου του ΚΑΑΥ, όπου απολαύσαμε το υπέροχο και πλούσιο φαγητό που είχε ετοιμάσει το ΚΑΑΥ για εμάς. Στη συνέχεια, με το άναμμα βεγγαλικών που φώτισαν τον ουρανό των Νέων Πόρων δόθηκε το σύνθημα για χορό. Υπό τους ήχους της μουσικής του DJ αρκετοί συμμαθητές καθώς και σύζυγοι συμμαθητών παρουσίασαν τις χορευτικές τους ικανότητες.







Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διατέθηκαν, σε όσους επιθυμούσαν, ημερολόγια του Συνδέσμου καθώς και στυλό με τον λογότυπο του Συνδέσμου. Τέλος πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος αγορά, στην οποία διατέθηκαν δώρα στους συμμαθητές που κέρδισαν, μετά από κλήρωση, όπως παρακάτω:


Κατά ομολογία όλων περάσαμε μια πολύ ωραία και υπέροχη βραδιά.

Η εκδήλωση συνεχίσθηκε την επόμενη ημέρα Κυριακή, με την συμμετοχή και παρουσία των συμμαθητών στη Θεία Λειτουργία, Αρτοκλασία και Επιμνημόσυνη Δέηση, για τους απολεσθέντες συμμαθητές μας, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του εστιατορίου του ΚΑΑΥ, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν (βροχή και αέρας), οι οποίες δεν επέτρεψαν την υλοποίηση των παραπάνω στον Ιερό Ναό του ΚΑΑΥ. Η όλη εκδήλωση έκλεισε με την παράθεση καφέ και αφεψημάτων στο εστιατόριο του ΚΑΑΥ.





Για όσους συμμαθητές παρέμειναν στο ΚΑΑΥ και για τη λήψη γεύματος, υπήρξε και μια έξτρα προσφορά, καθώς με το φαγητό σερβιρίστηκε και μεζές αγριογούρουνου, προσφορά των συμμαθητών μας Δημόκριτου Ζερβάκη και Φώτη Ζυμπερδίκα.

Σε όλες τις παραπάνω εκδηλώσεις παρέστη, μετά από πρόσκληση του Συνδέσμου, η σύζυγος του αείμνηστου συμμαθητή μας Δημήτρη Παπασπύρου, στην οποία, κατά την παράθεση του καφέ, δόθηκε ένα αναμνηστικό του Συνδέσμου της Τάξεως.


Στην διήμερη αυτή συνάντηση των συμμαθητών συμμετείχαν περίπου 50 συμμαθητές, ενώ συνολικά με τις συζύγους ο αριθμός των παρευρισκομένων έφθασε στα 86 άτομα.

Θα ήταν παράβλεψη να μην αναφερθεί η συμμετοχή στην παραπάνω διήμερη εκδήλωση, παρά τις βεβαρημένες υπηρεσιακές τους υποχρεώσεις και των εν ενεργεία συμμαθητών μας, Αντγων Ζερβάκη Δημόκριτου και Κωνσταντίνου Βασιλειάδη.

Ο Σύνδεσμος της Τάξεως θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην, ομολογούμενη από όλους, επιτυχή διοργάνωση της όλης εκδήλωσης στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα, καθώς και στην άριστη φιλοξενία που μας παρασχέθηκε. Ειδικότερα ευχαριστούμε:

- Το Διοικητή 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ και συμμαθητή μας Αντγο Δημόκριτο Ζερβάκη, στον οποίο ο Σύνδεσμος της Τάξεως, προσέφερε ένα ωραίο δώρο, ως έκφραση ευχαριστιών για την όλη φιλοξενία.

- Τον Διοικητή του ΚΑΑΥ Τχη (ΠΒ) Λέφα Γρηγόριο καθώς και όλο το προσωπικό του ΚΑΑΥ, το οποίο ήταν πάντα πρόθυμο να μας εξυπηρετήσει. Ο Σύνδεσμος της Τάξεως, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του, προσέφερε στον Διοικητή του ΚΑΑΥ, ως δώρο, ένα αναμνηστικό του Συνδέσμου.

- Τους συμμαθητές μας οι οποίοι ανέλαβαν και έφεραν με απόλυτη επιτυχία σε πέρας την διοργάνωση και υλοποίηση αυτής της τριήμερης εκδήλωσης, καταβάλλοντας πολύ κόπο και αφιερώνοντας πολύ χρόνο από το χρόνο τους.

- Τον Ιερέα και τους Ψάλτες, χωρίς τους οποίους δεν θα ήταν δυνατή η ολοκλήρωση της εκδήλωσης την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018.

Ο Σύνδεσμος, στην προσπάθειά του να φέρει όσο το δυνατόν πιο πολλούς συμμαθητές κοντά, θα προσπαθήσει να διοργανώσει και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις, στις οποίες ευελπιστεί ότι η συμμετοχή θα είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Η επόμενες δραστηριότητες του Συνδέσμου είναι η Ημερίδα που διοργανώνει στη ΛΑΕΔ με θέμα «Επί παντός Επιστητού» την 20 Οκτωβρίου 2018 καθώς και η προσκυνηματική επίσκεψη 30 συμμαθητών μας στο Άγιο Όρος από 1 έως 4 Νοεμβρίου 2018.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συνδέσμου Αξιωματικών ΣΣΕ/83

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου