Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Εκδήλωση στη ΣΣΕ για τα 40 χρόνια λειτουργίας της στις νέες εγκαταστάσεις (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ
ΓΙΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ
ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Αγαπητοί συμμαθητές,

Σας ανακοινώνουμε ότι το ΓΕΕΘΑ και η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 40 ετών από τη λειτουργία της ΣΣΕ στις νέες εγκαταστάσεις της στη Βάρη Αττικής,…

προσκαλεί, την 22 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 10:00, όλους τους απόφοιτους αξιωματικούς της Τάξεως 1983, να προσέλθουν στις εγκαταστάσεις της Σχολής για μια μικρή τελετή, δεδομένου ότι η Τάξη 1983 ήταν η πρώτη Διοικούσα Τάξη στις νέες εγκαταστάσεις της.

Το όλο πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει καθορισθεί από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, όπως παρακάτω:

Όλοι οι προσερχόμενοι συμμαθητές μπορούν να συνοδεύονται από τις συζύγους τους.

Στην εκδήλωση προσκαλούνται και μπορούν να παρευρεθούν και οι σύζυγοι ή τα τέκνα των αειμνήστων συμμαθητών μας.

Υπόψη ότι στην εκδήλωση θα παρευρεθεί, εφόσον δεν προκύψει άλλη υποχρέωση και ο συμμαθητής μας Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Όσοι συμμαθητές προτίθενται να παραστούν στην εκδήλωση, να το δηλώσουν μέχρι την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 στους Σταύρο Χριστάκο, τηλ.: 6945203996 ή Κώστα Μανίκα, τηλ.: 6937483664, *726640, προκειμένου να ενημερωθεί η ΣΣΕ για το γεύμα που θα παρατεθεί.

Απορίες και λοιπές λεπτομέρειες μπορούν να επιλυθούν - δοθούν επίσης από τους παραπάνω συμμαθητές στα τηλέφωνα που αναγράφονται.

Ευελπιστούμε στην μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των συμμαθητών, ιδιαίτερα αυτών που διαμένουν στο νομό Αττικής, καθόσον η όλη εκδήλωση που διοργανώνεται τιμά την Τάξη μας και πραγματοποιείται για την Τάξη μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συνδέσμου Αξιωματικών ΣΣΕ/83

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου