Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Συνάντηση ΠΔΕ με ε.ε. Συμμαθητές μας στη ΛΑΕΔ (ΦΩΤΟ)


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


Αγαπητοί συμμαθητές

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 12 Νοε 2016 στη ΛΑΕΔ η προγραμματισθείσα συνάντηση της ΠΔΕ με τους εν ενεργεία συμμαθητές μας.

Στο πρώτο μέρος της συνάντησης, στην «Αίθουσα Συνεδρίων» μετά το wellcome drink έγινε...
ενημέρωση από τον Πρόεδρο της ΠΔΕ, ενώ αντιφώνησε ο αρχαιότερος παρών συμμαθητής μας υποστράτηγος Ζερβάκης Δημόκριτος.

Στη συνέχεια όλοι μεταφερθήκαμε στην αίθουσα «Αίγλη» όπου η ΠΔΕ παρέθεσε γεύμα προς όλους τους παρόντες συμμαθητές.

Είχαμε την χαρά αλλά και την τιμή να είναι κοντά μας ο Διοικητής του Συντάγματος Ευελπίδων Ταξίαρχος (ε.α.) Βελέντζας Νικόλαος ο οποίος, μολονότι υπερήλικας, μας «γύρισε» πίσω στο 1983 και γίναμε έστω και για λίγο πάλι Ευέλπιδες.

Επιδόθηκε σε όλους τους εν ενεργεία δίπτυχο με τις φωτογραφίες τους ως ανθυπολοχαγοί της ημέρας της ορκωμοσίας τους καθώς και συλλεκτικό /αναμνηστικό γραμματόσημο που εκδόθηκε από τα ΕΛΤΑ για τη σημερινή ημέρα.

Η ΠΔΕ ευχαριστεί όλους τους εν ενεργεία συμμαθητές που αποδέχθηκαν την πρόσκληση και μας τίμησαν με τη παρουσία τους αλλά και όλους εκείνους που αποδέχθηκαν την πρόσκληση αλλά υπηρεσιακές ανάγκες δεν τους επέτρεψαν να είναι κοντά μας.

Σε όλους ευχόμαστε δύναμη στο δύσκολο έργο τους και επίτευξη των στόχων τους.

Εμείς ως ΠΔΕ τους διαβεβαιώνουμε ότι ο στόχος που έχει τεθεί, δηλαδή η δημιουργία του Συνδέσμου, θα γίνει πραγματικότητα και μόλις εκδοθεί η σχετική διάταξη από το Ειρηνοδικείο Αθηνών (αναμένεται) θα ανακοινώσουμε την ημερομηνία της συνάντησης της Τάξεως μας η οποία θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2017.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει ανάρτηση της φωτογραφικής κάλυψης της εκδήλωσης.


Η ΠΔΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ:















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου