Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Σύνταξη Λευκώματος της Τάξεως-Αποστολή Φωτογραφιών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 17.2020
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ

Αγαπητοί Συμμαθητές,

Σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου της Τάξεως αποφάσισε, σε συνέχεια του εορτασμού των σαράντα χρόνων από την είσοδό μας στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, τη σύνταξη ενός νέου λευκώματος της Τάξεως, το οποίο θα περιλαμβάνει όλη την περίοδο, από την είσοδό μας στη ΣΣΕ μέχρι και σήμερα.

Κατόπιν αυτού…

παρακαλούμε όλους τους συμμαθητές να αναψηλαφήσουν το αρχείο τους και να μας αποστείλουν φωτογραφίες, σε ηλεκτρονική μορφή, όπως παρακάτω:

α. Από την περίοδο της εισόδου, τετραετούς φοίτησής μας  και αποφοίτησής μας από την ΣΣΕ, οι οποίες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ συμπεριληφθεί στο προηγούμενο λεύκωμα της Τάξης μας.

β. Από την περίοδο της φοίτησής μας στα διάφορα Σχολεία Εφαρμογής Όπλων – Σωμάτων Ανθλγών – Υπλγών – Λγών, ΑΣΠ, ΣΧΕΠ, ΣΔΙΕΠ, ΑΔΙΣΠΟ, ΣΕΘΑ ή οποιαδήποτε άλλη Σχολή εσωτερικού ή εξωτερικού.

γ. Από την περίοδο της ενεργού υπηρεσίας μας στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό (ΝΑΤΟ, ειρηνευτικές αποστολές κλπ).

δ. Από συγκεντρώσεις συμμαθητών που πραγματοποιήθηκαν τόσο κατά την περίοδο της ενεργού υπηρεσίας μας όσο και κατά την αποστρατεία μας, μέχρι και σήμερα.

Στις φωτογραφίες που θα αποσταλούν θα πρέπει να απεικονίζονται όσο το δυνατόν περισσότεροι συμμαθητές και πάντως περισσότεροι από δύο, πλην των αποστολών – υπηρεσιών στο εξωτερικό, όπου μπορεί να είναι ένας συμμαθητής μόνος του αλλά η φωτογραφία να αναδεικνύει αυτήν ακριβώς την υπηρεσία – αποστολή.

Οι φωτογραφίες να αποσταλούν στο email του Προέδρου του Συνδέσμου Σταύρου Χριστάκου scsc520@hotmail.com ή του Γραμματέα Κώστα Μανίκα στο email kostas.manikas@yahoo.gr, το αργότερο μέχρι 15 Νοεμβρίου 2020.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση μπορείτε να απευθύνεστε στους δύο παραπάνω συμμαθητές στα τηλέφωνα 6945203996 (Σταύρος Χριστάκος) και 6937483664 (Κώστας Μανίκας).

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι το λεύκωμα θα εκδοθεί σε αντίτυπα για όλους τος συμμαθητές, στους οποίους θα διατεθεί χωρίς κόστος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου της Τάξεως ευελπιστεί στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή συμμαθητών στην παραπάνω πρωτοβουλία, με την αποστολή φωτογραφιών, όπως αναγράφεται παραπάνω, ώστε να συνταχθεί ένα λεύκωμα, στο οποίο να αποτυπωθούν οι αναμνήσεις και η πορεία της Τάξεώς μας μέχρι σήμερα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συνδέσμου Αξιωματικών ΣΣΕ 1983

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου