Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Πρόσκληση σε ανοικτή σύσκεψη στη ΛΑΕΔ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 11/2019

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Αγαπητοί συμμαθητές

Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ του Συνδέσμου θα πραγματοποιήσει ανοικτή σύσκεψη την 11 Απριλίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, στη ΛΑΕΔ.

Η σύσκεψη έχει σχέση με την...
εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την είσοδο μας στη ΣΣΕ που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 27, 28 και 29 Σεπ 2019, στην πόλη των Αθηνών.

Θέμα της σύσκεψης : Ρίξε την ιδέα σου!!!!

Αγαπητοί συμμαθητές, όλοι εσείς που διαμένετε στην ευρύτερη περιοχή του Λεκανοπεδίου Αττικής και όχι μόνο, είστε καλεσμένοι μας και σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, για να σας παρουσιάσουμε το γενικό πλάνο της όλης εκδήλωσης και να ακούσουμε τις σκέψεις, τις ιδέες, και τις προτάσεις σας.

Επίσης θα θέλαμε, όσοι συμμαθητές έχετε χρόνο και διάθεση, να έρθετε κοντά μας και να μας στηρίξετε στην προετοιμασία και υλοποίηση της όλης εκδήλωσης. Πιστεύουμε στη δύναμη των εθελοντών συμμαθητών μας.

Μετά την σύσκεψη θα κοινοποιηθούν τα αποτελέσματα αυτής σε όλους τους συμμαθητές μας για να δοθεί η δυνατότητα και σε αυτούς που βρίσκονται εκτός Αθηνών ή δεν μπόρεσαν να έρθουν στη σύσκεψη, να διατυπώσουν τις ιδέες/προτάσεις τους στο mail : scsc520@hotmail.com

Με χαρά σας περιμένουμε σε αυτό το κάλεσμα για να σας ακούσουμε, να κάνουμε πράξη τις ιδέες σας και να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε μια εκδήλωση αντάξια στο όνομα της Τάξης μας.

ΤΟ ΔΣ
ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου