Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Συνάντηση Συμμαθητών μέσω Τηλεδιάσκεψης


Αγαπητοί Συμμαθητές,

Σε όλη την διάρκεια του αποκλεισμού μας στο σπίτι λόγω της πανδημίας η επικοινωνία των μελών του ΔΣ γινόταν με τηλεδιάσκεψη.

Το ΔΣ του Συνδέσμου μας ενημέρωσε όλους τους συμμαθητές ότι ...
μπορούν να συμμετάσχουν και αυτοί στις τηλεδιασκέψεις μας με συμμετοχή στις συζητήσεις μας με σκοπό τη διατήρηση της επαφής μεταξύ μας.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμαθητές που συμμετείχαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα στις τηλεδιασκέψεις μας (από την Κέρκυρα, την Ήπειρο, την Θεσσαλία και τη Μακεδονία μέχρι την Εύβοια, την Σύρο, την Μεσσηνία και την Κρήτη).

Η ανταλλαγή απόψεων, η παρουσία εξαιρετικών καλεσμένων/ομιλητών, τα ανέκδοτα αλλά και τα τραγούδια (ένας είναι ο Μένιος με την κιθάρα του) λειτούργησαν ως μια πολύ καλή ψυχοθεραπεία.

Αποφασίσαμε να καθιερώσουμε την συνέχιση των τηλεδιασκέψεων για όλο τον Μάιο με την ονομασία «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ» χωρίς θεματολογία.

Οι τηλεδιασκέψεις θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή (8, 15, 22 και 29 Μαΐου) στις 20:00.

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι και θα χαιρόμαστε να σας βλέπουμε.


Όσοι θέλετε βοήθεια για την σύνδεση σας είμαστε στη διάθεση σας για οδηγίες και δοκιμαστική σύνδεση (Πρόεδρος Σταύρος Χριστάκος: 6945203996 – Μπατσικώστας Γεώργιος: 6972281293).

Εισέρχεστε στη διεύθυνση: https://zoom.us/ και δημιουργείτε ένα λογαριασμό δίδοντας email και password. Στη συνέχεια εισέρχεσθε εδώ: https://us04web.zoom.us/j/4668834507.

Σας περιμένουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου