Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Ενημέρωση για την Εκδήλωση του Συνδέσμου στη ΛΑΦΘ (ΦΩΤΟ)

ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ
ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΤΗΝ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Αγαπητοί Συμμαθητές,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου σας ενημερώνει ότι την 24 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκαν στη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης οι παρακάτω εκδηλώσεις:

1. Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, κατά την οποία:

Πραγματοποιήθηκε ο Απολογισμός Διοικητικών Πεπραγμένων Χρήσεως Έτους 2023 και ο Οικονομικός Απολογισμός από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, ενώ αναγνώσθηκε και η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Η Γενική Συνέλευση απάλλαξε το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή του Συνδέσμου από κάθε ευθύνη για τα Οικονομικά και Διοικητικά Πεπραγμένα του Έτους 2023.

Συζητήθηκε το θέμα της εγγραφής ή όχι του Συνδέσμου μας ως μέλους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (Π.Ο.Σ.) και ακολούθησε ψηφοφορία επ’ αυτού, των οικονομικά ενήμερων μελών μας, η οποία περιελάμβανε εκτός από την ψηφοφορία των παρόντων στην Γενική Συνέλευση και ηλεκτρονική ψηφοφορία. Με ψήφους 37 υπέρ της εγγραφής έναντι 17 κατά, αποφασίσθηκε όπως ο Σύνδεσμος, με ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου, εγγραφεί ως μέλος της Π.Ο.Σ.

2. Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην οποία είχαν τοποθετηθεί δύο φλουριά. Τυχεροί ήταν οι Μπατίκας Γεώργιος με τη σύζυγό του και Καζαντζίδης Χαράλαμπος με τη σύζυγό του, οι οποίοι κέρδισαν από ένα smartwatch.


3. Μετά τα παραπάνω ακολούθησε συνεστίαση στην Αίθουσα Τιμών της ΛΑΦ Θεσσαλονίκης.

Τις παραπάνω εκδηλώσεις τίμησε με την παρουσία του και ο Υποδιοικητής του Γ’ ΣΣ/NRDC-GR Υποστράτηγος Κος Κεσόπουλος Δημήτριος.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση έχουν αναρτηθεί στο blog  του Συνδέσμου. ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Στα αρνητικά της εκδήλωσης καταγράφεται η μικρή συμμετοχή συμμαθητών (24) και επίσης το ότι συμμαθητές είχαν δηλώσει συμμετοχή και δεν προσήλθαν χωρίς να ενημερώσουν, με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί ο Σύνδεσμος με το κόστος του φαγητού τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συνδέσμου Αξιωματικών
Της ΣΣΕ Τάξεως 1883

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου