Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΔΕ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΑΞΕΩΣ 1983-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ-ΛΑΧΝΟΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΩΡΑ


Αγαπητοί συμμαθητές.

Χθες πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η Εκδήλωση/Συγκέντρωση της Τάξης μας στη ΛΑΕΔ.

Πιστεύω ότι όλοι όσοι παρευρέθησαν και στην πρωινή εκδήλωση αλλά και το βράδυ στο δείπνο διαπίστωσαν τι σημαίνει ΤΑΞΗ 1983.

Δεν θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες γιατί το...
φωτογραφικό υλικό του συμμαθητού μας Κώστα Καρακαλά που ήδη ανεβαίνει στο διαδίκτυο μιλά από μόνο του.

Δεν σχολιάζω το video με τον συμμαθητή μας Μένιο Κράγκαρη που αποδεικνύει ότι έχει προσόντα και σαν τραγουδιστής!!!!!!

Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που παρευρεθήκατε στην χθεσινή εκδήλωση και μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Να ευχαριστήσω και όλους αυτούς που αν και δεν μπόρεσαν να είναι μαζί μας μας έστειλαν τη σκέψη τους και την αγάπη τους από μακριά.

Να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε με την ψήφο σας. Μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Χθες η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή ολοκλήρωσε την ΑΠΟΣΤΟΛΗ της και εντός των επομένων ημερών σε πανηγυρική σύσκεψη θα παραδώσει την ΣΗΜΑΙΑ και την ΣΦΡΑΓΙΔΑ του Συνδέσμου στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο και θα συγκροτηθεί σε «σώμα», δηλαδή θα εκλέξει τον Πρόεδρο του, σε μυστική ψηφοφορία, και θα αναθέσει καθήκοντα στα μέλη του.

Τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών των οργάνων του Συνδέσμου είναι:


Ευχαριστώ όλους τους συμμαθητές μας που έθεσαν υποψηφιότητα ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ

Κατά την διάρκεια του δείπνου κληρώθηκαν τα παρακάτω δώρα:

1. Μία ΚΑΡΤΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ΖΩΗΣ (ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΑΞΟΥ) διάρκειας 1 έτους ΠΡΟΣΦΟΡΑ του συμμαθητού μας Ιωάννη Ματζάκου κερδίζει ο αριθμός λαχνού 247

2. Μία ΚΑΡΤΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ μας ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ΖΩΗΣ (ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΑΞΟΥ) διάρκειας 1 έτους ΠΡΟΣΦΟΡΑ του συμμαθητού μας Ιωάννη Ματζάκου κερδίζει ο αριθμός λαχνού 382

3. Ένα διήμερο στο όμορφο νησί της Σύρου στη Villamarenosta ,ΠΡΟΣΦΟΡΑ του συμμαθητού μας Ιπποκράτη Δασκαλάκη κερδίζει ο αριθμός λαχνού 142

4. 7 διήμερα σε σουίτα στο ΚΤΗΜΑ ΚΑΡΑΣΣΟΥ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ του συμμαθητού μας Θεόδωρου Καράσσου κερδίζουν οι λαχνοί 400, 567, 098, 390, 575, 232, 006

5. Το ΞΙΦΙΔΙΟ ΕΥΕΛΠΙΔΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ της ΠΔΕ κερδίζει ο αριθμός λαχνού 153

6. ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ: Βαρκελώνη, Μαδρίτη, Βερολίνο, Βουδαπέστη. Περιλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια απ’ ευθείας από Αθήνα και 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο Α’ κατηγορίας µε πρωϊνό ΠΡΟΣΦΟΡΑ της εταιρείας European Dynamics κερδίζει ο αριθμός λαχνού 410.

Σας ενημερώνω ότι ο μεγάλος τυχερός είναι ο συμμαθητής μας Παπαχρήστου Νικόλαος.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά όλα τα μέλη της Προσωρινής Διοικούσης Επιτροπής για τον ζήλο τους, το ενδιαφέρον τους και το χρόνο που διέθεσαν για να γίνει ο Σύνδεσμος πραγματικότητα και να στεφθεί η χθεσινή εκδήλωση από απόλυτη επιτυχία.

Αθήνα 22 Ιανουαρίου 2017

Για την ΠΔΕ
Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Σταύρος Χριστάκος

2 σχόλια:

  1. Οι κάτοχοι των λαχνών 247 και 382 (κάρτες νοσηλείας) παρακαλώ να μου αποστείλουν τις ταυτότητες των ιδίων ή κάποιου δικού τους προσώπου που επιθυμούν για να προβώ στην έκδοσή των καρτών. Λεπτομέρειες για τις κάρτες στο: http://www.intersalonica.gr/gr/prods.asp?catid=123. E mail: naxos@intersalonica.gr, fax: 2285029031. I. Mατζάκος τηλ 2285029032, 6978702959.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή