Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Εκδήλωση στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα, στις 23-24 Σεπτεμβρίου 2017, για την Γενέθλιο Ημέρα της Τάξεως (20 Σεπτεμβρίου 1979)


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΣΕ ΤΑΞΕΩΣ 1983

Αγαπητοί Συμμαθητές,

Φθάνοντας στο τέλος του καλοκαιριού, της χαλάρωσης και των διακοπών και επανερχόμενοι στους κανονικούς μας ρυθμούς, σας γνωστοποιούμε τα παρακάτω θέματα – δραστηριότητες – εκδηλώσεις που προγραμματίζει ο Σύνδεσμος:...

            1ο ΘΕΜΑ: Εκδήλωση την 23-24 Σεπτεμβρίου 2017 στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα για την Γενέθλιο Ημέρα της Τάξεως (20 Σεπτεμβρίου 1979)

            Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης του Ιουλίου, σας γνωρίζουμε ότι ο Σύνδεσμος, επ’ ευκαιρία της Γενεθλίου Ημέρας της Τάξεώς μας (20 Σεπτεμβρίου 1979), αποφάσισε όπως κάθε Σεπτέμβριο διοργανώνεται μια συγκέντρωση – εκδήλωση, σε ανάμνηση εκείνης της ημέρας.
            Επιδίωξη του Συνδέσμου θα είναι η ετήσια αυτή συγκέντρωση – εκδήλωση να διοργανώνεται κάθε φορά σε διαφορετικό γεωγραφικό χώρο, ο οποίος και θα καθορίζεται έγκαιρα, με επιδίωξη να  παρευρίσκονται σ’ αυτή συμμαθητές από όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές της Ελλάδος.
Για αρχή, μετά από ανάλογες συζητήσεις, αποφασίσθηκε, για φέτος, η εκδήλωση να διοργανωθεί στην περιοχή της Κεντρικής Ελλάδος και συγκεκριμένα στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα, την 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2017.
            Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του συμμαθητή μας Δκτή της 1ης Στρατιάς Αντγου Δημόκριτου Ζερβάκη και με την αρωγή των συμμαθητών μας Χρήστου Μαλισόβα, Δημήτρη Λεοντάρη και του εκπροσώπου του Συνδέσμου στην Κεντρική Ελλάδα, συμμαθητής μας Κώστα Κατσιγιαννάκη.  

            Το Γενικό Πρόγραμμα της εκδήλωσης θα έχει όπως παρακάτω:

-       Προσέλευση των συμμαθητών που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017, στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα και διαμονή τους εκεί, σε οικήματα του ΚΑΑΥ.
-       Συμμετοχή το βράδυ σε ταβέρνα, εντός του ΚΑΑΥ, πιθανόν με ζωντανή μουσική.
-       Την επόμενη ημέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2017, εκκλησιασμός, αρτοκλασία και επιμνημόσυνη δέηση για τους θανόντες συμμαθητές, στον Ιερό Ναό εντός του ΚΑΑΥ.
-       Λήψη καφέ στο χώρο της καφετέριας.
-       Αναχώρηση.

            Η διαμονή θα πραγματοποιηθεί σε οικήματα του ΚΑΑΥ Πλαταμώνα και, σε περίπτωση πληρότητας, θα χρησιμοποιηθεί και το, σε απόσταση 10 λεπτών περίπου, ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς.
            Το κόστος της παραπάνω διαμονής και εκδήλωσης (διανυκτέρευση, δείπνο, αρτοκλασία, καφές κλπ) εκτιμάται ότι δεν θα υπερβεί τα 20 ευρώ το άτομο.
            Υπεύθυνος για την κράτηση των οικημάτων ορίσθηκε ο συμμαθητής μας Δημήτρης Λεοντάρης.
            Όσοι επιθυμούν να διαμείνουν στο ΚΑΑΥ θα πρέπει να επικοινωνήσουν και να δηλώσουν συμμετοχή στον παραπάνω συμμαθητή μας μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2017. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6934295926, *755926.
            Όσοι συμμαθητές επιθυμούν, μπορούν την Κυριακή το μεσημέρι να γευματίσουν εντός του ΚΑΑΥ, εφόσον επίσης το δηλώσουν μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2017, στο συμμαθητή μας Δημήτρη Λεοντάρη.
            Εφόσον δημιουργηθούν ερωτήματα – απορίες για την όλη εκδήλωση από οποιονδήποτε, μπορούν να τεθούν στο Σύνδεσμο για επίλυση – απάντηση είτε μέσω του Δημήτρη Λεοντάρη είτε απευθείας σε οποιοδήποτε μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου.

            2ο ΘΕΜΑ: Παραγγελία Αναμνηστικού Συγκρότησης του Συνδέσμου

            Στη συγκέντρωση που είχε πραγματοποιηθεί την 21η Ιανουαρίου 2017, είχε προταθεί από το Προσωρινό ΔΣ η προμήθεια, για όσους επιθυμούσαν, ενός Αναμνηστικού του Συνδέσμου, επ’ ευκαιρία της επίσημης συγκροτήσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου της Τάξεως (όπως στην φωτογραφία ΕΔΩ) αντί του ποσού των 13 ευρώ.
            Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει επιθυμία παραγγελίας 21 συμμαθητές. Εφόσον υπάρχουν και άλλοι που θα ήθελαν να το έχουν, παρακαλούνται όπως το δηλώσουν έως την 15 Σεπτεμβρίου 2017. Η δήλωση επιθυμίας παραλαβής του αναμνηστικού μπορεί να γίνεται στο συμμαθητή μας Γιώργο Χέλμη, τηλέφωνο επικοινωνίας: 6936789523, *789523, e-mail: georgioschelmis@gmail.com.
            Στο Blogspot του Συνδέσμου της Τάξεως «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΣΕ 1983» (sse83.blogspot.com), έχει αναρτηθεί πίνακας με τα στοιχεία των συμμαθητών οι οποίοι έχουν δηλώσει επιθυμία να παραγγείλουν το αναμνηστικό (για όσους πιθανόν το έχουν ξεχάσει, λόγω παρέλευσης αρκετού χρόνου από την αρχική δήλωση). Όποιος επιθυμεί μπορεί να ανατρέξει σ’ αυτό, προκειμένου να διαπιστώσει αν έχει δηλώσει επιθυμία παραλαβής.

Φωτό με το αναμνηστικό του Συνδέσμου

            3ο ΘΕΜΑ: Πραγματοποίηση Εκδρομής Τεσσάρων Ημερών (3 διανυκτερεύσεις) στην Κύπρο Εντός του Φθινοπώρου του 2017

        Ο Σύνδεσμος θα πραγματοποιήσει, εφόσον υπάρξει η ανάλογη διάθεση και συμμετοχή, μια εκδρομή τεσσάρων ημερών (3 διανυκτερεύσεων) στην Κύπρο.

         Λεπτομέρειες θα υπάρξουν σε νεώτερη ανακοίνωση.

Υπόψη ότι κάθε πρόταση συμμαθητή για οποιοδήποτε θέμα μας χαροποιεί και κάθε συμμετοχή σε οποιαδήποτε εκδήλωση – δραστηριότητα μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη διάθεση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συνδέσμου ΣΣΕ/83

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου