Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΑΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΤΗΝ 23 ΚΑΙ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΑΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ
ΤΗΝ 23 ΚΑΙ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

            Πραγματοποιήθηκε την 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2017, με μεγάλη επιτυχία, η προγραμματισμένη, για την ανάμνηση της συμπλήρωσης 38 ετών από την ημέρα της εισόδου μας στη ΣΣΕ την 20η Σεπτεμβρίου 1979 και τον εορτασμό της Γενέθλιας Ημέρας της Τάξεως, διήμερη συνάντηση συμμαθητών στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα.

            Συγκεκριμένα:

Η προσέλευση και...
παραμονή συμμαθητών στο ΚΑΑΥ ξεκίνησε από την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017, συνεχίστηκε την 22 Σεπτεμβρίου, όπου το βράδυ της υπόψη ημέρας, ο συμμαθητής μας και Διοικητής 1ης Στρατιάς Αντγος Δημόκριτος Ζερβάκης παρέθεσε στους προσελθόντες ένα υπέροχο δείπνο και ολοκληρώθηκε το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017, με την προσέλευση των υπόλοιπων συμμαθητών μας.
Το Σάββατο άλλοι απόλαυσαν το μπάνιο τους στη θάλασσα μη πτοούμενοι από τον καιρό και άλλοι τον καφέ τους στις πολύ ωραίες εγκαταστάσεις του ΚΑΑΥ. Το μεσημέρι κάποιοι επέλεξαν να φάνε στο εστιατόριο ενώ άλλοι προτίμησαν μεζέδες στο ουζερί (οι φωτογραφίες που έχουν ήδη κυκλοφορήσει επιβεβαιώνουν τα γραφόμενα).
Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη εκδήλωση της συνάντησης στο εστιατόριο του ΚΑΑΥ όπου απολαύσαμε το υπέροχο και πλούσιο φαγητό που είχε ετοιμάσει το ΚΑΑΥ για εμάς και τη ζωντανή μουσική με τους δύο πολύ καλούς νεαρούς μουσικούς. Στη συνέχεια, με το άναμμα βεγγαλικών που φώτισαν τον ουρανό των Νέων Πόρων δόθηκε το σύνθημα για χορό. Υπό τους ήχους της μουσικής του DJ δόθηκε η δυνατότητα σε όλους να παρουσιάσουν τις χορευτικές τους ικανότητες, κάποιοι δε και σε ποικιλία χορών. Κατά ομολογία όλων περάσαμε μια πολύ ωραία και υπέροχη βραδιά.
Η εκδήλωση συνεχίσθηκε την επόμενη ημέρα Κυριακή, με την συμμετοχή και παρουσία των συμμαθητών στη Θεία Λειτουργία, Αρτοκλασία και Επιμνημόσυνη Δέηση, για τους απολεσθέντες συμμαθητές μας, που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του ΚΑΑΥ. Η όλη εκδήλωση έκλεισε με την παράθεση καφέ και αφεψημάτων στο εστιατόριο του ΚΑΑΥ.
Στην παραπάνω εκδήλωση της Κυριακής παρέστησαν, μετά από πρόσκληση του Συνδέσμου, η σύζυγος του αείμνηστου συμμαθητή μας Στέφανου Τουρναβίτη και η σύζυγος με την κόρη του αείμνηστου συμμαθητή μας Δημήτρη Παπασπύρου. Και στις δύο, κατά την παράθεση του καφέ, δόθηκε από ένα αναμνηστικό του Συνδέσμου της Τάξεως.
            Στην διήμερη αυτή συνάντηση των συμμαθητών συμμετείχαν περίπου 50 συμμαθητές, ενώ συνολικά με τις συζύγους ο αριθμός των παρευρισκομένων έφθασε στα 90 άτομα.
            Θα ήταν παράβλεψη να μην αναφερθεί η συμμετοχή στην παραπάνω διήμερη εκδήλωση, παρά τις βεβαρημένες υπηρεσιακές τους υποχρεώσεις και των εν ενεργεία συμμαθητών μας, Αντγων Κωνσταντίνου Βασιλειάδη, Δημητρίου Μπίκου και Κωνσταντίνου Φλώρου, καθώς και του Χρήστου Ψαρά από την Κύπρο.
            Δυστυχώς στην διήμερη αυτή συνάντηση, για έκτακτους υπηρεσιακούς λόγους, δεν μπόρεσε να παραστεί ο φιλοξενών την εκδήλωση συμμαθητής μας και Διοικητής 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ Αντγος Δημόκριτος Ζερβάκης. Η απουσία του, παρ’ όλα αυτά ουδόλως επηρέασε το επίπεδο της φιλοξενίας, η οποία ήταν άριστη από κάθε άποψη.
            Ο Σύνδεσμος της Τάξεως θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην, ομολογούμενη από όλους, επιτυχή διοργάνωση της όλης εκδήλωσης στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα, καθώς και στην άριστη φιλοξενία που μας παρασχέθηκε. Ειδικότερα ευχαριστούμε:

            -           Το Διοικητή 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ και συμμαθητή μας Αντγο Δημόκριτο Ζερβάκη, στον οποίο ο Σύνδεσμος της Τάξεως, προσέφερε ένα ωραίο δώρο, ως έκφραση ευχαριστιών για την όλη φιλοξενία. Λόγω της αναφερθείσας παραπάνω απουσίας του από την εκδήλωση, το υπόψη δώρο το έδωσαν στο Γραφείο του σε επόμενη ημέρα οι συμμαθητές μας Χρήστος Μαλισόβας, Δημήτρης Λεοντάρης και Κώστας Κατσιγιαννάκης.  
            -           Τον Διοικητή του ΚΑΑΥ Τχη (ΠΒ) Λέφα Γρηγόριο καθώς και όλο το προσωπικό του ΚΑΑΥ, το οποίο ήταν πάντα πρόθυμο να μας εξυπηρετήσει. Ο Σύνδεσμος της Τάξεως, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του, προσέφερε στον Διοικητή του ΚΑΑΥ, ως δώρο, ένα αναμνηστικό του Συνδέσμου.
            -           Τους συμμαθητές μας οι οποίοι ανέλαβαν και έφεραν  με απόλυτη επιτυχία σε πέρας την διοργάνωση και υλοποίηση αυτής της διήμερης εκδήλωσης, καταβάλλοντας πολύ κόπο και αφιερώνοντας πολύ χρόνο από το χρόνο τους.
            -           Τους συμμαθητές μας «φωτογράφους», οι οποίοι κάλυψαν φωτογραφικά αλλά και με video την όλη εκδήλωση. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο συμμαθητή μας Κώστα Καρακαλά, ο οποίος μας προσέφερε πληθώρα επαγγελματικών φωτογραφιών, μέσω διαδικτύου.
            -           Τους μουσικούς οι οποίοι φρόντισαν για την όλη ψυχαγωγία μας και ιδιαίτερα τον DJ, ο οποίος με τις επιλογές του μας ξεσήκωσε και μας οδήγησε στην πίστα του χορού.
            -           Τον Ιερέα και τους Ψάλτες, χωρίς τους οποίους δεν θα ήταν δυνατή η ολοκλήρωση της εκδήλωσης την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017.

            Πληθώρα από φωτογραφίες και video και από τις δύο ημέρες της συνάντησης μας, φρόντισαν οι φωτογράφοι μας να δημοσιευθεί στο διαδίκτυο και ιδιαίτερα στο FB, στην κλειστή ομάδα «ΣΣΕ 83».

            Ο Σύνδεσμος, στην προσπάθειά του να φέρει όσο το δυνατόν πιο πολλούς συμμαθητές κοντά, θα προσπαθήσει να διοργανώσει και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις, στις οποίες ευελπιστεί ότι η συμμετοχή θα είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Η επόμενη δραστηριότητα του Συνδέσμου είναι το ταξίδι που διοργανώνει στην Κύπρο, από 3 έως 6 Νοεμβρίου 2017, για το οποίο εντός των επόμενων ωρών θα υπάρξει νέα ανακοίνωση με κόστος ανά άτομο και αναλυτικό πρόγραμμα. Αναμένουμε δηλώσεις συμμετοχής.
  
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συνδέσμου Αξιωματικών ΣΣΕ/83

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου