Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Συνάντηση – συνεστίαση συμμαθητών στην Αθήνα την 17 Μαρ. 2018 (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΦΩΤΟ)


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ – ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ
ΤΗΝ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της 17ης Μαρτίου 2018, συνάντηση – συνεστίαση συμμαθητών στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Αίθουσα Δεξιώσεων “ETAL CLUB”, επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 120, στο Ελληνικό, στο πλαίσιο  της συνεχούς επιδίωξης του Συνδέσμου για τη...
σύσφιξη και διατήρηση των δεσμών μεταξύ των συμμαθητών αλλά και την ανάπτυξη στενών φιλικών και κοινωνικών σχέσεων μεταξύ μας αλλά και μεταξύ των οικογενειών μας.

Στην εκδήλωση προσήλθαν περίπου 40 συμμαθητές, με αποτέλεσμα όλοι μαζί να είμαστε περίπου 80 άτομα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ποτό υποδοχής κατά την άφιξη στην αίθουσα και συνεχίσθηκε με πολύ καλό και πλούσιο φαγητό, πολύ συζήτηση, γέλιο, ευχάριστη διάθεση, ζεστή ατμόσφαιρα, πολύ καλή μουσική και αρκετό χορό, ιδιαίτερα δεκαετίας του 60 από αρκετούς ρομαντικούς της εποχής.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και συμμαθητές οι οποίοι διαμένουν μακριά ή πολύ μακριά από την πρωτεύουσα και συνδύασαν τη συμμετοχή τους με άλλες προσωπικές δραστηριότητες στην Αθήνα την συγκεκριμένη ημέρα ή προσήλθαν αποκλειστικά για να παρευρεθούν στην υπόψη συνάντηση. Οι συμμαθητές που προσήλθαν από μακριά ήταν ο Φώτης Πλακογιάννης, από Αλεξανδρούπολη, ο Κώστας Κατσιγιαννάκης από Βόλο, ο Παναγιώτης Παγούρας από Ορχομενό Βοιωτίας, ο Δημήτρης Μακρής από Σπάρτη και ο Δημήτρης Κόρκας από Κόρινθο.

Επίσης στη συνεστίαση παραβρέθηκαν και οι εν ενεργεία συμμαθητές Κώστας Βασιλειάδης, Αντώνης Νομικός, Κώστας Φλώρος, Τάσος Τσιάλτας και Σπύρος Βαζούρας.

Η φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε, κυρίως, από το συμμαθητή μας Κώστα Καρακαλά, και φωτογραφίες ήδη δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο.

Ο Σύνδεσμος θα ήθελε να ευχαριστήσει τον ιδιοκτήτη και το προσωπικό της Αίθουσας Δεξιώσεων “ETAL CLUB”, για την άριστη συνεργασία που είχαμε, την πολύ καλή εξυπηρέτηση που μας παρείχε, την όμορφη υποδοχή, τη ζεστή ατμόσφαιρα, το πολύ καλό και πλούσιο φαγητό, την πολύ καλή μουσική και την εν γένει άριστη παροχή υπηρεσιών που μας προσέφερε.

Ο Σύνδεσμος, θα συνεχίσει τη διοργάνωση συναντήσεων συμμαθητών, επιδιώκοντας και ευελπιστώντας, πέραν των άλλων, στη συμμετοχή σε αυτές συμμαθητών οι οποίοι, για διάφορους λόγους, δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στις μέχρι τώρα πραγματοποιηθείσες εκδηλώσεις - δραστηριότητες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συνδέσμου Αξιωματικών ΣΣΕ/83

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου