Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Ενημέρωση για την Ηλεκτρονική Ψηφοφορία κατά τις Αρχαιρεσίες της 28 Ιανουαρίου 2023 (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 3.2023
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Αγαπητοί Συμμαθητές,

Σας γνωρίζουμε ότι η συμμετοχή στις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής με ηλεκτρονική ψηφοφορία, θα πραγματοποιηθεί με τη χρήση της ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e-mail) κάθε συμμαθητού - μέλους του Συνδέσμου και με ειδικό ηλεκτρονικό πρόγραμμα (link).

Το ΔΣ του Συνδέσμου έχει κατάσταση με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις (e-mail) όσων συμμαθητών μας το κοινοποίησαν στις προηγούμενες αρχαιρεσίες.

Εάν υπάρχουν μέλη του Συνδέσμου (τακτικά ή μη τακτικά) τα οποία έχουν ενδιάμεσα αλλάξει ηλεκτρονική διεύθυνση ή έχουν κάποια αμφιβολία για το αν ο Σύνδεσμος έχει τη σωστή ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail), ας επικοινωνήσει με τον Γιώργο Μπατσικώστα (τηλ.: 6972281293 και email: batsigamaa@gmail.com), το αργότερο μέχρι την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 για επιβεβαίωση ή διόρθωση των στοιχείων.

Η διαδικασία ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 26 00:01 Ιανουαρίου 2023 έως και την Παρασκευή 27 24:00 Ιανουαρίου 2023, ως εξής:

1. Θα σταλεί σε όλους τους οικονομικά ενήμερους συμμαθητές ένα e-mail από την ηλεκτρονική διεύθυνση sse83syndesmos@gmail.com.

2. Στο παραπάνω email θα υπάρχει ο σχετικός υπερσύνδεσμος (link) που με την επιλογή του (κλικ) θα οδηγηθείτε στη Φόρμα των Αρχαιρεσιών:

3. Θα εισάγετε το email σας στη σχετική θυρίδα:

4. Στη συνέχεια θα επιλέξετε (κάνοντας κλικ στο τετραγωνάκι δίπλα από το όνομα του υποψηφίου που επιθυμείτε να ψηφίσετε) από 1 έως και 7 υποψήφιους αρχικά για το ΔΣ και από 1 μέχρι και 3 υποψηφίους για την Εξελεγκτική Επιτροπή:

Προσοχή: Έχετε το δικαίωμα να ψηφίσετε από έναν έως και επτά άτομα για το Διοικητικό Συμβούλιο και έναν έως και τρείς για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Εάν κλικάρετε περισσότερους από επτά ή τρεις υποψηφίους αντίστοιχα, θα σας βγει σχετική ειδοποίηση ότι έχετε δικαίωμα μόνο για επτά ή τρεις ψήφους αντίστοιχα.

5. Ολοκλήρωση της διαδικασίας με επιλογή (κλικ) του πλήκτρου ΥΠΟΒΟΛΗ:

6. Θα εμφανιστεί το τελικό μήνυμα ότι η «Η ψηφοφορία σας ολοκληρώθηκε επιτυχώς».

Εάν προσπαθήσετε να ξαναμπείτε στο μήνυμα που σας έχει σταλεί για ψηφοφορία, το σύστημα δεν θα σας το επιτρέψει:

Τονίζονται τα παρακάτω:

Στις αρχαιρεσίες της 28ης Ιανουαρίου 2023, (ηλεκτρονική ή δια φυσικής παρουσίας) μπορούν να συμμετάσχουν τα μέλη του Συνδέσμου (τακτικά ή μη τακτικά) τα οποία είναι οικονομικά ενήμερα προς τον Σύνδεσμο, ήτοι έχουν καταβάλει τη συνδρομή τους για το έτος 2022. Εξαιρούνται, από τα μη τακτικά μέλη, οι σύζυγοι ή τα τέκνα των αειμνήστων συμμαθητών, τα οποία απαλλάσσονται της οικονομικής ετήσιας συνδρομής.

Όσα μέλη – συμμαθητές δεν έχουν καταβάλει μέχρι τώρα τη συνδρομή των 10 ευρώ για το έτος 2022, μπορούν να το τακτοποιήσουν, με κατάθεση στο λογαριασμό του Συνδέσμου, στην Τράπεζα Πειραιώς: ‘ΙΒΑΝ’: GR09 0172 0890 0050 8909 3228 927. (Κατά την κατάθεση θα πρέπει να αναγράφεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το ονοματεπώνυμο του καταθέτη και η αιτιολογία κατάθεσης «Συνδρομή έτους 2022»).

Για οποιοδήποτε θέμα ή απορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το συμμαθητή μας και Ταμία του Συνδέσμου Γεώργιο Χέλμη, στο τηλέφωνο 6945.910570.

Όσοι συμμαθητές επιθυμούν να ψηφίσουν ηλεκτρονικά, θα πρέπει να έχουν καταβάλλει τη συνδρομή τους το αργότερο μέχρι την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023.

Όσοι συμμαθητές θα παρευρεθούν στην όλη εκδήλωση και δεν είναι οικονομικά ενήμεροι, (δηλαδή δεν έχουν πληρώσει τη συνδρομή έτους 2022) μπορούν να συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, εφόσον μέχρι την έναρξη της όλης εκδήλωσης (ώρα 11:00 της 28 Ιανουαρίου 2022), έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά.

Παρακαλούμε – προτρέπουμε τα μέλη του Συνδέσμου που έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στην όλη εκδήλωση (ιδιαίτερα του λεκανοπεδίου Αττικής), να μην ψηφίσουν ηλεκτρονικά αλλά να προσέλθουν – παρευρεθούν – συμμετάσχουν στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου μας, στη Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες, καθόσον η φυσική παρουσία θα δώσει τη δυνατότητα και την ευκαιρία να βρεθούμε από κοντά, να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε ευχές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συνδέσμου Αξιωματικών ΣΣΕ 1983

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου