Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Έτους 2023 των μελών του Συνδέσμου Αξιωματικών ΣΣΕ/1983

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 1.2023
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΣΕ/1983

Αγαπητοί συμμαθητές,

Υπενθυμίζεται ότι, την 28 Ιανουαρίου 2023 και από ώρα 10:00 έως περίπου 16:00, θα πραγματοποιηθεί στη ΛΑΕΔ η ετήσια Γενική Τακτική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου μας, η οποία θα περιλαμβάνει:

1. Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιττας.

2. Απολογισμό Διοικητικών Πεπραγμένων χρήσεως Έτους 2022 και Οι-κονομικό Απολογισμό από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, ανάγνωση της έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής, συζήτηση επ’ αυτών και ψηφοφορία έγκρισης του Οικονομικού Απολογισμού και των Διοικητικών Πεπραγμένων Χρήσεως Έτους 2022.

3. Εκλογή μελών Εφορευτικής Επιτροπής για διενέργεια αρχαιρεσιών λόγω λήξεως της θητείας του παρόντος ΔΣ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

4. Διενέργεια αρχαιρεσιών προς ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συνδέσμου για τα έτη 2023 έως 2026.

Για την όλη δραστηριότητα σας ενημερώνουμε – υπενθυμίζουμε τα παρακάτω:

1. Όσοι θα συμμετάσχουν στην παραπάνω εκδήλωση μπορούν να συνοδεύονται και από τις συζύγους τους.

2. Στις παραπάνω δραστηριότητες δύνανται να συμμετάσχουν και τα μη τακτικά μέλη του Συνδέσμου (σύζυγοι – τέκνα αειμνήστων συμμαθητών μας), με τη δυνατότητα του «εκλέγειν» στις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου.

3. Μέχρι την 17η Ιανουαρίου του 2023, πρέπει, οι επιθυμούντες να θέσουν υποψηφιότητα συμμετοχής στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή του Συνδέσμου, να το δηλώσουν στον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Κώστα Μανίκα στα τηλέφωνα 6937483664 και 6943402671 ή στο email kostas.manikas@yahoo.gr

Επί του θέματος των υποψηφιοτήτων, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου προτρέπει όπως υπάρξουν όσο το δυνατόν περισσότερες συμμετοχές συμμαθητών από όλη την Ελλάδα ως υποψηφίων για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συνδέσμου, προκειμένου να ανανεωθεί το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Σύνδεσμος να συνεχίσει να δραστηριοποιείται ενεργά, να φέρνει κοντά τους συμμαθητές μας και τις οικογένειές τους και να εμπλουτισθεί με νέες δράσεις, ιδέες, προτάσεις και εκδηλώσεις.

4. Η έναρξη προσέλευσης των συμμαθητών ορίζεται από την 10:00 έως την 10:30 ώρα της 28 Ιανουαρίου 2023.

5. Για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή συμμαθητών στη διαδικασία της ψηφοφορίας και ανάδειξης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συνδέσμου, αποφασίσθηκαν τα παρακάτω:

α. Εκτός από τη συμμετοχή στις παραπάνω διαδικασίες με την φυσική παρουσία των μελών του Συνδέσμου, η οποία επιβάλλεται να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη από τους διαμένοντες στην περιφέρεια Αττικής, μπορεί ένα τακτικό μέλος του Συνδέσμου, να εκπροσωπεί, με την σύνταξη και παρουσίαση ανάλογης εξουσιοδότησης, μέχρι δύο άλλα μέλη του Συνδέσμου, τα οποία δεν δύνανται να παρευρεθούν, συμμετέχοντας στη Γενική Συνέλευση και στις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου αντί αυτών, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα τους δώσουν.

β. Η δυνατότητα συμμετοχής στις αρχαιρεσίες, για τους εκτός Αττικής συμμαθητές, με ηλεκτρονική ψηφοφορία, μέσω διαδικτύου. Αναλυτικές λεπτομέρειες για τον τρόπο και τις διαδικασίες λειτουργίας και συμμετοχής στην ηλεκτρονική ψηφοφορία, θα εκδοθούν σε επόμενη ανακοίνωση.

Το ΔΣ του Συνδέσμου καλεί όλους τους συμμαθητές, ιδιαίτερα τους διαμένοντες στο Λεκανοπέδιο Αττικής, να συμμετάσχουν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας, την ετήσια Γενική Τακτική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου, αφενός μεν για να υπάρξει άλλη μια ευκαιρία να βρεθούμε από κοντά και να ανταλλάξουμε ευχές και αφετέρου για να δοθεί νέα ώθηση στο Σύνδεσμο με την συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες και την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συνδέσμου.

Αθήνα, 12 Ιανουαρίου 2023

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συνδέσμου Αξιωματικών ΣΣΕ 1983

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου