Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

40ΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΣΥΜΜΑΘΗΤΟΥ ΜΑΣ ΤAΞΧΟΥ (Ε.Α.) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 16.2018

40ΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΣΥΜΜΑΘΗΤΟΥ ΜΑΣ
ΤΞΧΟΥ (Ε.Α.) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Αγαπητοί συμμαθητές,

Σας ενημερώνουμε ότι την 8 Ιουλίου 2018, ημέρα Κυριακή, πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Αλεξανδρούπολης το 40ήμερο μνημόσυνο του αειμνήστου συμμαθητού μας Τξχου ε.α. Παπαδοπούλου Αθανασίου.

Μετά από αίτημα του Συνδέσμου μας προς το ΓΕΣ εγκρίθηκε και...
διατέθηκε, με μέριμνα της 1ης Στρατιάς, λεωφορείο για την μεταφορά συμμαθητών μας από τη Λάρισα προς την Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να παραστούν στο μνημόσυνο του αείμνηστου συμμαθητού μας.

Αριθμός συμμαθητών από Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη έκανε χρήση του παραπάνω λεωφορείου, ενώ 3 ακόμη συμμαθητές μας επιβιβάστηκαν κατά τη διαδρομή από Θεσσαλονίκη προς Αλεξανδρούπολη.

Μετά το πέρας της επιμνημόσυνης δέησης, η σύζυγος παρέθεσε καφέ και στη συνέχεια γεύμα σε όλους τους παρευρισκόμενους συμμαθητές (παρόντες και οι περισσότεροι των συμμαθητών που διαμένουν στην πόλη της Αλεξανδρούπολης αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του ν. Έβρου), στη Λέσχη Αξιωματικών.

Η σύζυγος του αείμνηστου συμμαθητού μας εξέφρασε την έκπληξή της αλλά και τον σεβασμό της προς όλους τους συμμαθητές για την παρουσία μας στο μνημόσυνο αλλά και την συμπαράστασή μας προς αυτήν και τα παιδιά της.

Το ΔΣ του Συνδέσμου συνεδρίασε εκτάκτως την 11 Ιουλίου 2018 και έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

1. Ο Σύνδεσμος να καταβάλει το ποσό των 15 €, που απαιτείται για την εγγραφή της συζύγου του αείμνηστου συμμαθητού μας ως μέλους του Συλλόγου Συζύγων Θανόντων «ΑΞΙΑ», προκειμένου να έχει τη δυνατότητα της άμεσης ενημέρωσης επί των ενεργειών που πραγματοποιεί ο Σύλλογος για την κατάργηση των ηλικιακών κριτηρίων των διατάξεων του άρθρου 12 του ν. 4387/2016 (δυστυχώς ανήκει σε αυτή την κατηγορία).

2. Η σύζυγος του εκλιπόντα αείμνηστου συμμαθητού μας Τξχου ε.α. Παπαδοπούλου Αθανασίου:

α. Να εγγραφεί στο Σύνδεσμο της Τάξεως ως μέλος, όπως το καταστατικό μας ορίζει.

β. Να προσκληθεί μαζί με την κόρη της Καλλιόπη (η δεύτερη κόρη, Στεφανία, φοιτά στο 2 έτος σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας) στην συνάντηση των συμμαθητών που θα πραγματοποιηθεί στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα την 27-30 Σεπτεμβρίου 2018 και να είναι παρούσα στο τρισάγιο υπέρ των εκλιπόντων συμμαθητών μας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018.

3. Ο Σύνδεσμος να είναι σε συνεχή επικοινωνία με την οικογένεια για ηθική συμπαράσταση αλλά και για συνδρομή, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, για την επίλυση τυχόν προβλημάτων που θα προκύψουν.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ
ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ
ΤΑΞΕΩΣ 1983

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου