Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Ακύρωση Εκδήλωσης στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 16.2020
ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΚΑΑΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ

Αγαπητοί Συμμαθητές,

Σας γνωρίζουμε ότι, λόγω της υπάρχουσας κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με την πανδημία το κορονωϊού, η οποία δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί για το επόμενο χρονικό διάστημα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας…
αποφάσισε να ακυρώσει την προγραμματισθείσα την 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2020 συνάντησή μας στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα.

Ελπίζουμε, μέχρι τέλους το έτους, να έχει αντιμετωπισθεί το πρόβλημα της πανδημίας, ώστε τον Ιανουάριο ή Φεβρουάριο του 2021 να πραγματοποιήσουμε κανονικά την καθιερωμένη συνάντησή μας στη Θεσσαλονίκη, για την ετήσια Γενική Συνέλευση και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου μας.

Τέλος σας υπενθυμίζουμε την υποχρέωση, για όσους συμμαθητές δεν το έχουν ήδη πράξει, καταβολής της συνδρομής στο Σύνδεσμο για το έτος 2020.

Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορεί ο καθένας να καταθέσει την συνδρομή του για το Σύνδεσμο της Τάξεως είναι: 5089093228927 ή ΙΒΑΝ: GR 09 0172 0890 0050 8909 3228 927 της Τράπεζας Πειραιώς (ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΣΕ/1983), αναγράφοντας ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμό του και τη φράση «ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΤΟΥΣ …..».

Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη, για όσους συμμαθητές πληρώσουν τη συνδρομή τους μέσω Τράπεζας, ότι εάν η μεταφορά του χρηματικού ποσού της συνδρομής στο λογαριασμό του Συνδέσμου στην Τράπεζα Πειραιώς, πραγματοποιηθεί από λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς τότε η Τράπεζα δεν κρατά προμήθεια. Αν πραγματοποιηθεί από λογαριασμό άλλης Τράπεζας, πλην της Πειραιώς, τότε πιθανόν να έχει προμήθεια για την Τράπεζα, η οποία θα πρέπει να βαρύνει τον καταθέτοντα την πληρωμή και ΟΧΙ τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στον Ταμία Γεώργιο Χέλμη (τηλ: 6936789523, *789523).

Ο Σύνδεσμος ευελπιστεί στις συνδρομές των συμμαθητών και μελών του συνδέσμου, καθόσον αυτά είναι τα μόνα έσοδα του Συνδέσμου, μέσω των οποίων υλοποιούνται όλες οι υποχρεώσεις του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου σας εύχεται να έχετε υγεία και ευτυχία.

Υπομονή και επιμονή στην εφαρμογή των μέτρων της Πολιτείας, ώστε να φθάσουμε στο τέλος αυτής της περιπέτειας, το οποίο φαίνεται να πλησιάζει, νικητές και αλώβητοι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συνδέσμου Αξιωματικών ΣΣΕ 1983

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου