Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Ενημέρωση για τη Συνάντηση Συμμαθητών ΣΣΕ/1983 στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα την 5 και 6 Οκτ. 2024 (ΦΩΤΟ-BINTEO)

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ ΤΑΞΕΩΣ ΣΣΕ/1983
ΣΤΟ ΚΑΑΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ
ΤΗΝ 05 ΚΑΙ 06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

Πραγματοποιήθηκε την 05 και 06 Οκτωβρίου 2024, η διήμερη συνάντηση συμμαθητών στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα, σε ανάμνηση της συμπλήρωσης 45 ετών από την ημέρα της εισόδου μας στη ΣΣΕ, την 20η Σεπτεμβρίου 1979 και τον εορτασμό της Γενέθλιας Ημέρας της Τάξεως.

Συγκεκριμένα:

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024 προσήλθαν οι συμμαθητές στο ΚΑΑΥ και εγκαταστάθηκαν στα οικήματα.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντησή μας στο Ουζερί του ΚΑΑΥ, με θαλασσινούς μεζέδες, μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα.

Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση στην κεντρική μας εκδήλωση, στο εστιατόριο Ανωτάτων του ΚΑΑΥ, όπου απολαύσαμε το υπέροχο και πλούσιο φαγητό που είχε ετοιμάσει το ΚΑΑΥ για εμάς και τη ζωντανή μουσική από την Στρατιωτική Μουσική της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ.

Κατά ομολογία όλων περάσαμε μια πολύ ωραία και υπέροχη βραδιά.

Την συνάντησή μας τίμησε με την παρουσία του και ο Υποδιοικητής της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ Υποστράτηγος Κύριος Πετρούλιας Δημήτριος.

Η εκδήλωση συνεχίσθηκε την επόμενη ημέρα Κυριακή, με την συμμετοχή και παρουσία των συμμαθητών μετά των συζύγων τους στον Ιερό Ναό του ΚΑΑΥ, όπου πραγματοποιήθηκε Αρτοκλασία υπέρ υγείας όλων των συμμαθητών μας και των οικογενειών τους, και επιμνημόσυνη δέηση μετά κολλύβων, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αειμνήστων συμμαθητών μας.

Η όλη εκδήλωση έκλεισε με την παράθεση καφέ στην καφετέρια του ΚΑΑΥ και, για όσους επιθυμούσαν, με γεύμα στο εστιατόριο Ανωτάτων του ΚΑΑΥ .

Στην παραπάνω εκδήλωση της Κυριακής παρέστησαν, μετά από πρόσκληση του Συνδέσμου, η σύζυγος και ο γιός του αείμνηστου συμμαθητή μας Μένιου Κούρτη, που έφυγε τον Μάιο από κοντά μας. Τους ευχαριστούμε πολύ.

Στην διήμερη αυτή συνάντηση των συμμαθητών συμμετείχαν 20 συμμαθητές, ενώ συνολικά με τις συζύγους ο αριθμός των παρευρισκομένων έφθασε στα 36 άτομα.

Ο αριθμός των συμμετασχόντων δεν μας ικανοποίησε, όμως, όπως όλοι δήλωσαν, περάσαμε υπέροχα και αυτό έχει την μεγαλύτερη σημασία. Συναντηθήκαμε και πάλι, θυμηθήκαμε, σχολιάσαμε, γελάσαμε, περάσαμε όμορφα, αποχωρήσαμε με ευχάριστη διάθεση και με την επιθυμία να ξαναβρεθούμε.

Θα πρέπει εδώ να σημειώσουμε ότι το ΔΣ του Συνδέσμου μας προσπαθεί κάθε χρόνο να πραγματοποιεί εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη και στον Πλαταμώνα, προκειμένου να μειωθούν, κατά το δυνατόν, οι αποστάσεις και να συναντηθούν συμμαθητές από διάφορες περιοχές της Πατρίδας μας.

Η χαμηλή, όμως, συμμετοχή συμμαθητών στις εκδηλώσεις της Τάξεως, ιδιαίτερα από αυτούς που κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή που διεξάγεται κάθε φορά η εκδήλωση, προβληματίζει το ΔΣ του Συνδέσμου της Τάξεως και υποβαθμίζει την προσπάθεια που γίνεται κάθε φορά από τα μέλη του για τον συντονισμό και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, παρότι επιτυγχάνεται, σε μεγάλο βαθμό, η διάθεση των αιτουμένων παροχών και υποστήριξης από τις αρμόδιες Στρατιωτικές Αρχές.

Ο Σύνδεσμος της Τάξεως θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην, ομολογούμενη από όλους, επιτυχή διοργάνωση της όλης εκδήλωσης στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα, καθώς και στην άριστη φιλοξενία που μας παρασχέθηκε. Ειδικότερα ευχαριστούμε:

Την Διοίκηση της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ και ιδιαίτερα τον Διοικητή αυτής Αντγο Δημόκριτο Κωνσταντάκο στον οποίο ο Σύνδεσμος της Τάξεως, προσέφερε ένα αναμνηστικό του, ως έκφραση ευχαριστιών για την έγκριση χρήσης του ΚΑΑΥ και την όλη φιλοξενία.

Τον Διοικητή του ΚΑΑΥ Ανχη (ΠΖ) Αλεξίου Φώτιο καθώς και όλο το προσωπικό του ΚΑΑΥ, το οποίο ήταν πάντα πρόθυμο να μας εξυπηρετήσει. Ο Σύνδεσμος της Τάξεως, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του, προσέφερε στον Διοικητή του ΚΑΑΥ, ως δώρο, ένα αναμνηστικό του Συνδέσμου.

Την Στρατιωτική Μουσική της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ, η οποία, φρόντισε για την όλη ψυχαγωγία μας το Σάββατο το βράδυ.

Τον Ιερέα και τους Ψάλτες (μεταξύ αυτών ο Συμμαθητής μας Κώστας Χούπης αλλά και ο Διοικητής του ΚΑΑΥ), χωρίς τους οποίους δεν θα ήταν δυνατή η ολοκλήρωση της εκδήλωσης την Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024.

Πέραν όλων των παραπάνω, ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους τους συμμαθητές και τις συζύγους τους, που συμμετείχαν στην εκδήλωση και με την καλή τους διάθεση η συνάντησή μας ολοκληρώθηκε με επιτυχία και άφησε σε όλους ευχάριστα συναισθήματα.

Φωτογραφικό Αρχείο από την Διήμερη Συνάντηση Συμμαθητών ΣΣΕ/83 στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα την 05 και 06 Οκτωβρίου 2024:

Πατώντας πάνω σε κάθε ένα από τα παρακάτω link μπορείτε να βλέπετε τις φωτογραφίες όπως παρακάτω:

1. Σάββατο 05/04/2024 στο Ουζερί του ΚΑΑΥ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://sse83.blogspot.com/p/2024-05102024_14.html)

2. Σάββατο 05/04/2024 στο Επίσημο Δείπνο στο εστιατόριο Ανωτάτων του ΚΑΑΥ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://sse83.blogspot.com/p/2024-05102024.html)

3. Κυριακή 06/04/2024 στην Επιμνημόσυνη Δέηση Υπέρ Αναπαύσεως των Ψυχών των Αειμνήστων Συμμαθητών μας στην Εκκλησία του ΚΑΑΥ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://sse83.blogspot.com/p/2024-06102024.html)

4. Κυριακή 06/04/2024 στην Παράθεση καφέ στην καφετέρια του ΚΑΑΥ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://sse83.blogspot.com/p/2024-06042024.html)

5. Κυριακή 06/04/2024 στο Γεύμα στο εστιατόριο Ανωτάτων του ΚΑΑΥ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://sse83.blogspot.com/p/2024-06042024_14.html)

Επίσης δείτε ΟΛΑ τα ΒΙΝΤΕΟ από την διήμερη συνάντηση στο ΚΑΑΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ στο κανάλι του Συνδέσμου ΣΣΕ/1983 (Μπορείτε να κάνετε και εγγραφή) ΕΔΩ: https://www.youtube.com/playlist?list=PLJT7O8PJnxsxw2VceCDmEJzIjbyPYmrN7.

Ευχόμαστε και ευελπιστούμε σε μια επόμενη εκδήλωση να έχουμε περισσότερες συμμετοχές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συνδέσμου Αξιωματικών ΣΣΕ 1983

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου