Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Εκδρομή στις Δαλματικές Ακτές (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 8/2022
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 6ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
ΣΤΙΣ ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ

Αγαπητοί Συμμαθητές,

Σας γνωρίζουμε ότι ο Σύνδεσμος της Τάξεως διοργανώνει εξαήμερη εκδρομή με λεωφορείο, στις Δαλματικές Ακτές από 30 Μαΐου έως 4 Ιουνίου 2022 (5 διανυκτερεύσεις).

Το πρόγραμμα, σε γενικές γραμμές, θα έχει όπως παρακάτω:

1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση οδικώς από Αθήνα (Ομόνοια) την 07:00 ώρα της 30 Μαΐου 2022. Άφιξη στο Φιέρι της Αλβανίας, τις απογευματινές ώρες, δείπνο και διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο.

2η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση το πρωί της 31 Μαΐου 2022 από Φιέρι για Ντουμπρόβνικ, με ενδιάμεσες στάσεις σε Μπούντβα και Κότορ (Μαυροβούνιο). Άφιξη στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: Περιήγηση στο Ντουμπρόβνικ με προαιρετική κρουαζιέρα. Δείπνο – Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση για Σπλίτ, περιήγηση, προαιρετική επίσκεψη στο Τρογκίρ. Επιστροφή στο Ντουμπρόβνικ, δείπνο – διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση για Δυρράχιο, άφιξη απογευματινές ώρες, δείπνο – διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο.

6η ΗΜΕΡΑ: Επιστροφή Αθήνα.

Η σχεδίαση του προγράμματος έγινε μετά από συνάντηση μας με τον ξεναγό μας κ. Μπιλάλη Γεώργιο ο οποίος είναι γνώστης αυτών των περιοχών και συνεχώς ταξιδεύει ελληνικά γκρουπ ταξιδευτών σε αυτές τις χώρες.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: Τελική τιμή 350 ευρώ το άτομο. Σε περίπτωση που ο αριθμός των ατόμων είναι μεγαλύτερος των 35 ατόμων, τότε το κόστος συμμετοχής θα είναι μικρότερο.

Στο κόστος περιλαμβάνονται:

Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

5 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία (1 Φιέρι, 1 Δυρράχιο, 3 Ντουμπρόβνικ).

Ημιδιατροφή καθημερινά

Εκδρομές, περιηγήσεις βάσει αναλυτικού προγράμματος

Έμπειρος Έλληνας αρχηγός/ξεναγός

Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλεια με κάλυψη covid-19 έως 75 ετών

Δεν συμπεριλαμβάνονται οι προτεινόμενες προαιρετικές εκδρομές, κόστους 10€ περίπου ανά άτομο, τα ποτά στα γεύματα καθώς και οι είσοδοι σε μουσεία.

Το ακριβές δρομολόγιο εντός της Ελλάδος θα καθοριστεί ανάλογα με τα σημεία επιβίβασης των συμμετασχόντων. Εάν απαιτηθεί να κινηθούμε μέσω Θεσσαλονίκης, τότε το επιπλέον κόστος καυσίμων θα βαρύνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τον Σύνδεσμο.

Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων για την υλοποίηση της εκδρομής τα 35 άτομα.

Διαμονή σε δίκλινα δωμάτια. Τα μονόκλινα δωμάτια χρεώνονται με επιπλέον κόστος.

Υπάρχει δυνατότητα δήλωσης και φιλικών μας προσώπων.

Απαιτείται ταυτότητα νέου τύπου (με ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες), εκδόσεως από το 2008 και εντεύθεν ή αλλιώς Διαβατήριο. Θα περάσουμε από τις παρακάτω χώρες: Αλβανία, Μαυροβούνιο, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Κροατία. Από αυτές μόνο η Κροατία είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αγαπητοί συμμαθητές θέλουμε να γνωρίζετε ότι ο Σύνδεσμος δεν έχει κανένα απολύτως οικονομικό όφελος από την εκδρομή. Η μόνη μας επιδίωξη είναι η πραγματοποίηση της εκδρομής και οι όμορφες αναμνήσεις από αυτή.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παραπάνω εκδρομή, παρακαλούμε να το δηλώσουν το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 στον Πρόεδρο του Συνδέσμου Σταύρο Χριστάκο (τηλ.: 6945203996) και στον συμμαθητή μας Κώστα Μανίκα (τηλέφ.: 6937483664, 6943402671).

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συνδέσμου Αξιωματικών ΣΣΕ 1983

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου