Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΦΛΩΡΟΥ — ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ-ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ Α/ΓΕΕΘΑ
ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΦΛΩΡΟΥ
ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ-ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

Αγαπητοί Συμμαθητές,

Όπως όλοι γνωρίζετε, μετά από απόφαση του ΚΥΣΕΑ, αποστρατεύτηκε ο συμμαθητής μας Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, αφού συμπλήρωσε όλα τα προβλεπόμενα, για αυτή τη θέση, χρόνια παραμονής.

Αυτό καταδεικνύει την εμπιστοσύνη της πολιτικής ηγεσίας στο πρόσωπό του, η οποία βεβαίως κατακτήθηκε από τον συμμαθητή μας Α/ΓΕΕΘΑ, με τον χαρακτήρα του, την προσωπικότητά του και την επαγγελματική - στρατιωτική του επάρκεια.

Το εγκώμιο του Πρωθυπουργού προς το πρόσωπό του, μετά την απόφαση του ΚΥΣΕΑ, αντικατοπτρίζει την επιτυχία του συμμαθητή μας στο έργο του, ως Α/ΓΕΕΘΑ και εμείς ως συμμαθητές του αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι και γιατί επιπλέον λέγονται και γράφονται πάρα πολλά κολακευτικά σχόλια από ένα ευρύ κοινωνικό και πολιτικό κοινό για τον Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο και τη θητεία του ως Α/ΓΕΕΘΑ.

Με την αποστρατεία του συμμαθητή μας ολοκληρώνεται, μετά από 44 χρόνια, η παρουσία της Τάξης ΣΣΕ/1983 στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού συμμαθητές μας κατέκτησαν την κορυφή της πυραμίδας του Στρατού Ξηράς (Α/ΓΕΣ), των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας (Α/ΓΕΕΘΑ) αλλά και της Κύπρου (Α/ΓΕΕΦ).

Τέλος θα πρέπει να τονίσουμε την ιδιαίτερη χαρά και ευχαρίστηση του Συνδέσμου και της Τάξεως για τον νέο Α/ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Δημήτριο Χούπη, ο οποίος, πέραν των προσόντων που διαθέτει για αυτή τη θέση είναι και αδελφός του αγαπητού συμμαθητού μας Κώστα Χούπη.

Στον νέο Α/ΓΕΕΘΑ ευχόμαστε Καλή Δύναμη, Καλή Τύχη και Καλή Επιτυχία στο έργο του.

Σας ενημερώνουμε ότι η τελετή παράδοσης – παραλαβής θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 10:00 στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, στη Βάρη Αττικής.

Πέρας Προσελεύσεως την 09:30 ώρα.

Η Τάξη μας θα πρέπει να δώσει βροντερό παρόν σε αυτήν την τελετή και προσκαλούμε – προτρέπουμε όπως παρευρεθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμμαθητές, καθόσον αυτή αποτελεί και το πέρας της παρουσίας της Τάξης μας στις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας.

Επειδή το ΓΕΕΘΑ ζήτησε να έχει τις συμμετοχές, όσοι συμμαθητές θα συμμετάσχουν στην παραπάνω τελετή, παρακαλούμε να το δηλώσουν, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 11:00, στον Κώστα Μανίκα, στα τηλέφωνα 6937483664 και 6943402671.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συνδέσμου Αξιωματικών ΣΣΕ/83

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου