Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Εκδήλωση για τα 40 χρόνια στις 27-29 Σεπ. 2019 (NEA ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νo 13/40/2
(ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ)
27-29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Αγαπητοί συμμαθητές

Στη συνέχεια της πρώτης ανακοίνωσης (Νο 11/40/1) που αφορά στην εκδήλωση των 40 χρόνων από την είσοδο μας στη ΣΣΕ σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:…


1. Οι διαθέσιμοι κοιτώνες της ΑΣΔΥΣ είναι περιορισμένοι στον αριθμό και σε περίπτωση πλήρωσης οι υπόλοιποι επιθυμούντες θα διαμείνουν στο ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα (ήδη τηρείται σειρά προτεραιότητας δήλωσης) και θα απαιτηθεί διάθεση λεωφορείων για τις μετακινήσεις σας.

2. Το επίσημο δείπνο της Παρασκευής 27 Σεπ 2019 θα παρατεθεί στην αίθουσα τιμών η οποία έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει το μέγιστο 220 άτομα.

3. Η Προεδρική Φρουρά έχει την δυνατότητα επίσκεψης/ξενάγησης το μέγιστο 80 άτομα. Σε περίπτωση που οι επιθυμούντες είναι περισσότεροι θα γίνει ξενάγηση το Σάββατο μετά την επίσκεψη στη ΣΕΘΑ.

4. Η ξενάγηση που έχει προγραμματισθεί στη Βουλή των Ελλήνων αφορά ομάδα των 50 ατόμων. Σε περίπτωση που οι επιθυμούντες είναι περισσότεροι θα προγραμματίσουμε και δεύτερη ξενάγηση.

5. Η ΛΑΕΔ έχει τη δυνατότητα, για Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι, να παραθέσει γεύμα σε όσους επιθυμούν με δηλώσεις συμμετοχής. Επιθυμία μας είναι να γίνει η παράθεση σε ξεχωριστή αίθουσα, ανάλογα των δηλώσεων.

Μετά τα παραπάνω σας παρακαλούμε να:

1. Διαβάστε προσεκτικά την Ανακοίνωση Νο 11/40/1 και ιδιαίτερα την Δήλωση συμμετοχής.

2. Συμπληρώστε και στείλε τη Δήλωση Συμμετοχής σας στα παρακάτω mail


Αποστολή της δήλωσης σας μέχρι 7 Ιουνίου 2019, ημέρα Παρασκευή.

Η έγκαιρη αποστολή των επιθυμιών σας, μέσω της δήλωσης σας, θα μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε σωστά, να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες κράτησης ή δέσμευσης χώρων και μέσων έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί η όλη εκδήλωση μας χωρίς προβλήματα και εσείς να απολαύσετε το τριήμερο σας στην πόλη των Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου