Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Συνάντηση Συμμαθητών ΣΣΕ/83 στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα - NEA ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 11/2022
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ ΤΑΞΕΩΣ ΣΣΕ/83
ΣΤΟ ΚΑΑΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ
ΤΗΝ 24 ΚΑΙ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Αγαπητοί Συμμαθητές,

Σας γνωστοποιούμε, σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης, ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας, προγραμματίζει, για την 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2022, ημέρες Σάββατο και Κυριακή, την πραγματοποίηση συνάντησης συμμαθητών στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα.

Το πρόγραμμα, σε γενικές γραμμές, θα έχει όπως παρακάτω:

- Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022, προσέλευση συμμαθητών στο ΚΑΑΥ.

- Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022, επίσκεψη σε αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής. Στη συνέχεια επιστροφή στο ΚΑΑΥ, τις μεσημβρινές ώρες, για φαγητό - ουζοκατάνυξη στο ουζερί του ΚΑΑΥ.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση της συνάντησης των συμμαθητών στη χειμερινή Λέσχη Αξιωματικών της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ, στη Λάρισα, με τη συμμετοχή της Στρατιωτικής Μουσικής της 1ης Στρατιάς. Η μετάβαση και επιστροφή από τον Πλαταμώνα προς Λάρισα θα πραγματοποιηθεί με λεωφορεία που θα διαθέσει η 1η ΣΤΡΑΤΙΑ.

- Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022, προσκυνηματική επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Νικοδήμου, όπου θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αειμνήστων συμμαθητών μας. Η μετάβαση και επιστροφή από ΚΑΑΥ Πλαταμώνα προς Ιερά Μονή, για όσους επιθυμούν, θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ. Εναλλακτικά όποιος επιθυμεί μπορεί να μετακινηθεί με δικό του όχημα.

Επιστροφή στο ΚΑΑΥ, γεύμα για τους επιθυμούντες, παράδοση κλειδιών οικημάτων και αναχώρηση.

Υπάρχει η δυνατότητα, για τους επιθυμούντες, να προσέλθουν στο ΚΑΑΥ από την Πέμπτη και να αναχωρήσουν την Δευτέρα.

Περισσότερες λεπτομέρειες, το κόστος συμμετοχής, καθώς και αναλυτικό πρόγραμμα της παραπάνω συνάντησης θα σας γνωστοποιηθούν σε επόμενη ανακοίνωση.

Οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν, μπορούν να το δηλώνουν από τώρα μέχρι, το αργότερο, 12 Σεπτεμβρίου 2022 στους συμμαθητές μας Σταύρο Χριστάκο και Κώστα Μανίκα στα παρακάτω τηλέφωνα:

Σταύρος Χριστάκος: 6945203996

Κώστας Μανίκας : 6937483664, *726640

Η δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να περιλαμβάνει:

- Αριθμό ατόμων.

- Ημέρες διανυκτέρευσης.

- Σε ποιες από τις παρακάτω δραστηριότητες θα συμμετάσχει:

Σάββατο πρωί – Επίσκεψη σε αξιοθέατα της περιοχής.

Σάββατο μεσημέρι – Φαγητό/ουζοκατάνυξη στο ΚΑΑΥ.

Σάββατο βράδυ – Επίσημο Δείπνο στη ΛΑΦ Λάρισας.

Κυριακή πρωί – Προσκυνηματική επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Νικοδήμου – Θεία Λειτουργία - Επιμνημόσυνη δέηση.

Δήλωση συμμετοχής απαιτείται και για όσους συμμαθητές θα συμμετάσχουν στο επίσημο δείπνο του Σαββάτου ή/και σε άλλες δραστηριότητες, αλλά ΔΕΝ θα διανυκτερεύσουν στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα.

Αγαπητοί συμμαθητές,

Ευελπιστούμε στην ανταπόκριση/συμμετοχή σας, προκειμένου να ξανασυναντηθούμε, δεδομένου ότι, λόγω της πανδημίας, δεν κατέστη δυνατή η διοργάνωση της υπόψη συνάντησης κατά τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συνδέσμου Αξιωματικών ΣΣΕ 1983

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου