Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Συνάντηση Συμμαθητών ΣΣΕ/83 στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 12/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 12/2022
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ ΤΑΞΕΩΣ ΣΣΕ/83
ΣΤΟ ΚΑΑΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ
ΤΗΝ 24 ΚΑΙ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Αγαπητοί Συμμαθητές,

Σας γνωστοποιούμε, σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης, περισσότερες λεπτομέρειες σε ό,τι αφορά την συνάντησή μας στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου 2022 διαμορφώνεται όπως παρακάτω:

Αναχώρηση από το ΚΑΑΥ Πλαταμώνα, περί την 09:30 ώρα, με λεωφορείο και επίσκεψη στο Βυζαντινό Κάστρο του Πλαταμώνα. Η είσοδος είναι δωρεάν ενώ θα υπάρχει ξεναγός για την ξενάγηση μας διάρκειας περίπου μιάς ώρας.

Μετά το πέρας της ξενάγησης μετάβαση στον Παλαιό Παντελεήμονα για βόλτα και καφέ.

Περί την 12:30 αναχώρηση για το ΚΑΑΥ για ουζοκατάνυξη. Η Διοίκηση του ΚΑΑΥ έχει επιμεληθεί το μενού και θα είναι δωρεάν για όλους.

Το βράδυ του Σαββάτου, 24 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 20:30, θα πραγματοποιηθεί, στη χειμερινή ΛΑΦ Λάρισας, η επίσημη εκδήλωση – συνάντηση του Συνδέσμου μας.

H μετακίνηση μας από το ΚΑΑΥ προς την ΛΑΦΛ και αντίστροφα θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο.

Στην υπόψη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και λαχειοφόρος αγορά.

Ο πρώτος λαχνός θα κερδίσει μια τηλεόραση TOSHIBA smart 42 ιντσών, προσφορά αγαπητού φίλου του Συνδέσμου μας, ενώ θα υπάρξουν επίσης και άλλα δώρα.

Η αξία του λαχνού είναι 2 €.

Εάν υπάρχουν συμμαθητές οι οποίοι επιθυμούν να συνεισφέρουν δώρα για την λαχειοφόρο αγορά (δωροθέτες), παρακαλούνται όπως ενημερώσουν τον Πρόεδρο του Συνδέσμου για το είδος το δώρου και τον τρόπο διάθεσης στον συμμαθητή που θα το κερδίσει.

Επίσης, ο Σύνδεσμος δίνει τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς και συμμαθητές οι οποίοι δεν θα παρευρεθούν στην συνάντησή μας, με την αγορά κλήρων εκ των προτέρων.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην λαχειοφόρο θα πρέπει να έλθουν σε επαφή με τον Πρόεδρο, τον Γραμματέα ή τον Ταμία του Συνδέσμου για να εκδηλώσουν την επιθυμία τους.

Θα δοθούν τηλεφωνικά οι αριθμοί των λαχνών και θα ενημερωθούν για τους λαχνούς που κερδίζουν είτε από την Ομάδα της Τάξης στο fb είτε από την Ανακοίνωση που θα αναρτήσει ο Σύνδεσμος.

Θέλουμε να ενημερώσουμε τα μέλη – συμμαθητές ότι, τα χρήματα από τη λαχειοφόρο αγορά μαζί με την ετήσια συνδρομή μας (10€), είναι τα μοναδικά έσοδα του Συνδέσμου μας.

Το πρόγραμμα της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου 2022 διαμορφώνεται όπως παρακάτω:

Αναχώρηση την 08:00 με λεωφορείο της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ ή εναλλακτικά με ι.χ αυτοκίνητο όσοι επιθυμούν, για την Ιερά Μονή Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου.

Στην εκκλησία της Ιεράς Μονής θα πραγματοποιηθεί Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία, υπέρ υγείας των συμμαθητών και των οικογενειών τους, ενώ στη συνέχεια θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση, μετά κολλύβων, για τους αειμνήστους συμμαθητές μας.

Στη συνέχεια, με μέριμνα της ΛΑΦ Λάρισας, θα μοιραστούν κόλλυβα, ενώ η Ιερά Μονή θα προσφέρει πρωινό στο αρχονταρίκι.

Έχει ληφθεί μέριμνα έτσι ώστε, κατά την αναχώρηση από την Ιερά Μονή, να δοθεί σε όλους χάρτινο κουτί με αλμυρά και γλυκά εδέσματα για το ταξίδι της επιστροφής.

Επισημαίνονται τα παρακάτω:

Πριν την αναχώρησή μας για την Ιερά Μονή, θα υπάρχει ετοιμότητα από το ΚΑΑΥ για την παράδοση των κλειδιών των κοιτώνων, για όσους θα αποχωρήσουν αμέσως μετά το πέρας της εκδήλωσης στην Ιερά Μονή.

Δεν θα παρατεθεί πρωινό στο ΚΑΑΥ αλλά στο αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής, μετά την Θεία Λειτουργία.

Το λεωφορείο, μετά το πέρας της εκδήλωσης, θα επιστρέψει στο ΚΑΑΥ.

Τονίζεται ότι όλα τα έξοδα της αρτοκλασίας και της επιμνημόσυνης δέησης ΔΕΝ θα βαρύνουν τους συμμαθητές μας.

Παρατείνουμε τις δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την 15 Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα Πέμπτη είτε για όλες τις δραστηριότητες του τριημέρου είτε για κάποιες από αυτές.

Δηλώστε συμμετοχή στον ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ 2022, στηρίξτε τον Σύνδεσμό μας και ελάτε στη συνάντηση της Τάξης μας.

Σας περιμένουμε!!!

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συνδέσμου Αξιωματικών ΣΣΕ/83

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου