Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Έτους 2023 και Αρχαιρεσίες Συνδέσμου για Εκλογή Νέου ΔΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 17/2022
ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΤΑΞΕΩΣ 1983», αφού έλαβε υπόψη του τα άρθρα 10 έως 16 του Καταστατικού του Συνδέσμου και μετά από τις αποφάσεις που ελήφθησαν κατά τη συνεδρίαση αυτού την 16ης Δεκεμβρίου 2022,

Προσκαλεί

τα μέλη του Συνδέσμου στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 10:00 στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, οδός Ρηγίλλης 1 & Βασιλίσσης Σοφίας, Αθήνα.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

Τα θέματα τα οποία θα τεθούν στην ημερήσια διάταξη, προς συζήτηση, λήψη αποφάσεων και υλοποίηση, είναι τα παρακάτω:

1. Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιττας.

2. Απολογισμός Διοικητικών Πεπραγμένων χρήσεως Έτους 2022 και Οικονομικός Απολογισμός από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, ανάγνωση της έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής, συζήτηση επ’ αυτών, ψηφοφορία έγκρισης του Οικονομικού Απολογισμού και των Διοικητικών Πεπραγμένων Χρήσεως Έτους 2022 και απαλλαγής του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συνδέσμου από κάθε ευθύνη για τα παραπάνω.

3. Εκλογή μελών Εφορευτικής Επιτροπής για διενέργεια αρχαιρεσιών λόγω λήξεως της θητείας του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

4. Διενέργεια αρχαιρεσιών προς ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συνδέσμου για τα έτη 2023 έως 2026.

Οι ψηφοφορίες:

Έγκρισης των Διοικητικών Πεπραγμένων Χρήσεως Έτους 2022 και του Οικονομικού Απολογισμού του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συνδέσμου,

Απαλλαγής του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συνδέσμου από κάθε ευθύνη για τα παραπάνω,

Εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου,

θα πραγματοποιηθούν:

α. Με την φυσική παρουσία των τακτικών ή μη τακτικών μελών του Συνδέσμου, στη ΛΑΕΔ.

β. Με τη δυνατότητα, κατόπιν εξουσιοδότησης, τακτικό μέλος του Συνδέσμου, να εκπροσωπήσει έως δύο άλλα τακτικά ή μη τακτικά μέλη, τα οποία δεν δύνανται να παρευρεθούν στις διαδικασίες της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, και να συμμετάσχει στη λήψη αποφάσεων και στις αρχαιρεσίες αντί αυτών.

γ. Με ηλεκτρονική ψηφοφορία (μόνο για τις αρχαιρεσίες εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου), για τα τακτικά και μη τακτικά μέλη που διαμένουν εκτός Αττικής ή λόγοι ανωτέρας βίας δεν τους επιτρέπουν να παρευρεθούν αυτοπροσώπως, μέσω διαδικτύου, με ειδικό ηλεκτρονικό πρόγραμμα που θα αναρτηθεί στο blog του Συνδέσμου.

Για την οργάνωση και υλοποίηση της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θα ορισθούν υπεύθυνα δύο Τακτικά Μέλη του Συνδέσμου (ένα κανονικό και ένα αναπληρωματικό), με ανάλογες γνώσεις. Αποκλείονται από τον παραπάνω ορισμό υπεύθυνων για την ηλεκτρονική ψηφοφορία, μέλη του τωρινού Διοικητικού Συμβουλίου και Υποψήφιοι για εκλογή στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τα τακτικά και μη τακτικά μέλη, να συμμετάσχουν στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και στις αρχαιρεσίες εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου, είναι η οικονομική τους ενημερότητα προς τον Σύνδεσμο για το έτος 2022 (εξαιρούνται οι σύζυγοι και το μεγαλύτερο τέκνο των αειμνήστων συμμαθητών οι οποίοι απαλλάσσονται της υπόψη υποχρέωσης).

Στη Γενική Συνέλευση και στις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής, μόνο ως προς το εκλέγειν, και τα μη τακτικά μέλη.

Δηλώσεις υποψηφιοτήτων για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τη νέα Εξελεγκτική Επιτροπή θα γίνονται δεκτές από τον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Κωνσταντίνο Μανίκα στα τηλέφωνα 6937483664, *726640, 6943402671 ή στο email kostas.manikas@yahoo.gr, μέχρι την 15 Ιανουαρίου 2023.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου προτρέπει τη συμμετοχή συμμαθητών τόσο στις υποψηφιότητες για την ανάδειξη των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου αυτό να ανανεωθεί στη νέα του σύνθεση, όσο και στην παρουσία τους (φυσική ή ηλεκτρονική για λόγους απόστασης ή ανωτέρας βίας) στις παραπάνω δραστηριότητες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συνδέσμου Αξιωματικών ΣΣΕ 1983

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου