Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

3η ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΔΕ (ΛΑΕΔ) - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ

Αγαπητοί συμμαθητές ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

Πραγματοποιήθηκε χθες (15-06-2016) η προγραμματισμένη σύσκεψη της ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (ΠΔΕ) στη ΛΑΕΔ.

Μας τίμησαν με τη παρουσία τους...
οι συμμαθητές ΜΑΝΙΚΑΣ, ΛΟΥΠΟΣΠΥΡΙΔΑΚΟΣ, ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΣ, ενώ ΑΠΑΝΤΕΣ γευθήκαμε τα καταπληκτικά σε γεύση «εδώδιμα δαμάσκηνα» του ΓΚΙΟΥΛΤΣΟΥ από τον κήπο του (πληροφορίες ότι τα αγόρασε από την λαϊκή κρίνονται ανακριβείς!!!!!!).

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ

1. Ενημέρωση της Επιτροπής από τον Πρόεδρο για τη συνάντηση συμμαθητών στο Βόλο.

2. Ενημέρωση σχετικά με τις συνδρομές των μελών.

Διαπιστώθηκε ότι πολλοί συμμαθητές έκαναν χρήση του λογαριασμού καταθέσεως της συνδρομής (17 συνολικά) πλην όμως βρέθηκε κατάθεση με EASYPAY (Κωδικός Αναφοράς Συναλλαγής 2267101967083029) σε κατάστημα του Πειραιά (2267) με ημερομηνία κατάθεσης 3 Ιουνίου 2016 ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ.

Παρακαλώ τον συμμαθητή αυτόν να επικοινωνήσει μαζί μου για την εγγραφή των στοιχείων του στη κατάσταση συνδρομών του Συνδέσμου.

3. Έναρξη συζήτησης ανά άρθρο του ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΗΦΘΗΚΑΝ

1. Να συνεχισθεί η συζήτηση επί του ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ στην επόμενη συνεδρίαση.

2. Ορίσθηκε ως επόμενη ημερομηνία σύγκλισης της ΠΔΕ η 27 Ιουνίου 2016 με ώρα έναρξης η 10.00.

Η συζήτηση επί του ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ είναι χρονοβόρα γιατί όλα τα μέλη εκφράζουν τις απόψεις τους και στο τέλος αποφασίζεται ομόφωνα ή με την πλειοψηφία το τελικό κείμενο του κάθε άρθρου.

Πιστεύουμε ότι αυτό είναι το ορθό γιατί το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ θα είναι ο οδηγός και θα δεσμεύει τον Σύνδεσμο για την ορθή λειτουργία του τα επόμενα χρόνια.

Ευχαριστώ τα μη μέλη της Επιτροπής για τη παρουσία τους αλλά και για τις εύστοχες παρατηρήσεις τους επί του ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ, καθώς και τα μέλη για το ενδιαφέρον και την υποδειγματική στάση τους απέναντι στα καθήκοντα τους και την αποστολή μας.


Καταστατικό ΣΑ/ΣΣΕ83, Έκδοση 0.1

Μετά τη σημερινή σύσκεψη της ΠΔΕ, το Καταστατικό του υπό ίδρυση Συνδέσμου μας έχει όπως παρακάτω, ουσιαστικά έχουμε διαμορφώσει τις δύο πρώτες σελίδες του (άρθρα 1 έως και 5):



ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου