Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΒΟΛΟ (ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ)


Σε συνέχεια της ανάρτησής μας ΕΔΩ.

Αγαπητοί συμμαθητές καλημέρα.

Με απόλυτη επιτυχία και μέσα σε κλίμα αδελφικό, πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 4 Ιουνίου, η προγραμματισμένη συνάντηση των συμμαθητών μας.

Σημείο συνάντησης η φιλόξενη Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Άνω Γατζέας που θα την χαρακτήριζα χωρίς υπερβολή το μπαλκόνι του Παγασητικού Κόλπου.

Η συνάντηση ξεκίνησε με...
τρισάγιο στη μνήμη των συμμαθητών που έχουν φύγει από κοντά μας και στη συνέχεια ο γέροντας της Μονής με τη στεντόρεια φωνή του μας καλωσόρισε, κήρυξε το λόγο του Θεού ενώ αναφέρθηκε και στην ιστορία του μοναστηριού.

Εν συνεχεία έλαβε χώρα τοπογραφική ενημέρωση και μας προσφέρθηκε στο Αρχονταρίκι το παραδοσιακό κέρασμα του μοναστηριού, ενώ ο ηγούμενος προσέφερε σε όλους αναμνηστικά δώρα.

Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τον συντάξαντα σχετικά με τις διαδικασίες και την εξέλιξη της δημιουργίας του Συνδέσμου, ενώ ο Αρχηγός μας έκλεισε την ενημέρωση με τις επισημάνσεις του.

Ακολούθως άπαντες κατεβήκαμε στο χωριό Αγριά, στο Ουζερί του Παπαδή όπου απολαύσαμε τσίπουρο με τοπικούς μεζέδες μέχρι τις απογευματινές ώρες.

Το βράδυ το συγκρότημα «Μουσικοί Ιχνηλάτες» στο bar UTOPIA μας κράτησε συντροφιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΣΗΜΕΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ

1. Παρευρέθησαν 18 συμμαθητές (7 από Αθήνα, 10 από Βόλο/Λάρισα και την ευρύτερη περιοχή καθώς και ο Ελληνοκύπριος Ψαρράς Χρήστος) και κόσμησαν με την παρουσία τους 5 σύζυγοι.

2. Τίμησαν τη συνάντηση μας δύο συμμαθητές μας εν ενεργεία. Ο Δντής ΠΖ και Αρχηγός μας και ο Επιτελάρχης 1ης Στρατιάς.

3. Η συνάντηση μας και το τρισάγιο πραγματοποιήθηκαν 16 ακριβώς μήνες από τον θάνατο του αγαπητού μας συμμαθητή Μιχελόπουλου Νικολάου.

4. Ανταλλάχθηκαν απόψεις και εισηγήθηκαν προτάσεις σχετικά με τον σύνδεσμο (δημιουργία τράπεζας αίματος, πίνακας επαγγελμάτων συζύγων/παιδιών , ηλεκτρονική ψηφοφορία μελών, δημιουργία θηρεού/εμβλήματος καθώς και κορνίζας με τις φωτογραφίες των θανόντων συμμαθητών μας κ.α).

5. Λήφθηκαν συνδρομές από 8 μέλη ,ενώ ποσό 15ε ενώ από το σύνολο των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν για την πληρωμή της τσιπουροκατάνυξης, δόθηκε υπέρ του ταμείου του συνδέσμου.

6. Έγινε χρήση των κοιτώνων της Πορταριάς και των ΚΑΑΥ Μαλακίου χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα (διαδικασία, καθαριότητα, ανταπόκριση 32 ΤΑΞΠΝ).

7. Επιδόθηκε σε όλους τους παρευρισκομένους Φυλλάδιο Ενημέρωσης του Συνδέσμου.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ - ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Η συνάντηση στέφτηκε με επιτυχία πρωτίστως λόγω της επιμέλειας που επέδειξε ο συμμαθητής μας Κατσιγιαννάκης Κωνσταντίνος και της ένθερμης παρουσίας ολοκλήρου του «Παραρτήματος» Λάρισας!!!

Όλοι οι συμμαθητές μας εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την οργάνωση, την προετοιμασία αλλά και την πραγματοποίηση της συνάντησης μας.

Αγαπητοί συμμαθητές

Από τη θέση του ΠΡΟΕΔΡΟΥ της ΠΔΕ θέλω να συγχαρώ τον αγαπητό φίλο και συμμαθητή Κατσιγιαννάκη για την οργάνωση της συνάντησης καθώς και τη σύζυγο του για την υλοποίηση του τρισάγιου.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους παρευρέθησαν στη συνάντηση, ιδιαίτερα όσοι ήρθαν από μακριά, αλλά και όλους αυτούς που μέσα από τα μηνύματα τους ήταν νοερά κοντά μας.

ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ να έχει ακόμη περισσότερες παρουσίες , περισσότερα χαμόγελα, περισσότερες αναπολήσεις και περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου