Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Ανακοίνωση για την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και χοροεσπερίδα της Τάξεως στη ΛΑΦΘ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 3/2018
ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ

ΘΕΜΑ: Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και χοροεσπερίδα Τάξεως την 3 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 20:30 στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

α.     Ώρα έναρξης η 20:30.

                Από τις...
19:30, για όσους θέλουν, θα υπάρχει στον πρώτο όροφο της ΛΑΦΘ ποτό καλωσορίσματος με θέα το Λευκό Πύργο (welcome drink).

        β.     Στη συνέχεια, η εκδήλωση στην αίθουσα τιμών της ΛΑΦΘ (2ος όροφος) θα περιλαμβάνει κατά σειρά:

1.      Απολογισμό Έργου Συνδέσμου
2.      Κοπή βασιλόπιττας
3.      Χαιρετισμό από αρχαιότερο Συμμαθητή
4.      Χαιρετισμό Δκτού NRDC-GR/Γ’ ΣΣ
5.      Επίδοση αναμνηστικού
6.      Χοροεσπερίδα

Διαμονή σε ξενώνες

α.     Το κόστος διαμονής, σε ξενώνες πλήρως επιπλωμένους, καθορίστηκε σε 5 Ευρώ ανά ημέρα και ανά δωμάτιο.

β.     Η κατανομή σε ξενώνες, για όσους έχουν δηλώσει επιθυμία, καθώς και ο τρόπος πρόσβασης – πληρωμής θα καθορισθούν με νεώτερη ανακοίνωση την Τετάρτη 31 Ιαν 2018.

Πρόσβαση στη ΛΑΦΘ

α.     Οι συμμαθητές μπορούν να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους στο προαύλιο του Γ’ ΣΣ και από εκεί με mini-bus του Σώματος θα μεταφερθούν στη ΛΑΦΘ. Απαιτείται όμως να δηλώσουν, στο συμμαθητή μας Φώτη Ζυμπερδίκα (email: zibfo59@gmail. com)  τον Αριθμό Κυκλοφορίας και το είδος του οχήματός τους.

β.     Επιπλέον, μαζί με τα παραπάνω στοιχεία, όλοι οι συμμαθητές που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση και θα συνοδεύονται, παρακαλούνται όπως κοινοποιήσουν στο Φώτη και τα στοιχεία των συζύγων τους.

γ.     Τα παραπάνω στοιχεία θα πρέπει να έχουν αποσταλεί το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 29 Ιαν 2018, για διευκόλυνση των οργάνων ασφαλείας του NRDC-GR/Γ' ΣΣ.

Χοροεπερίδα

α.     Το μενού θα είναι πλουσιοπάροχο και θα αποτελείται από 5 πιάτα με άφθονο τσίπουρο και κρασί και με τη συνοδεία ολόκληρης της ορχήστρας του Σώματος.

β.     Το Σχεδιαστικό Τμήμα του Σώματος θα διαμορφώσει ένα αναμνηστικό CD για την κάλυψη της όλης εκδήλωσης. Κατόπιν αυτού θα χρειαστούν φωτογραφίες από την εποχή που ήμασταν νεαροί Ευέλπιδες μέχρι τώρα. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να στείλουν φωτογραφίες, ηλεκτρονικά, στο συμμαθητή μας Φώτη Ζυμπερδίκα, ο οποίος θα τις συγκεντρώσει και θα τις παραδώσει στο παραπάνω Τμήμα για τη διαμόρφωση του CD.

Κυριακή 04 Φεβ 2018

α.     Για τους συμμαθητές που θα παραμείνουν στη Θεσ/νίκη και το επιθυμούν, θα διατεθεί όχημα το πρωί της Κυριακής για εκκλησιασμό στον Άγιο Δημήτριο, στη συνέχεια ξενάγηση στα Κάστρα (Μονή Βλατάδων) - Βυζαντινό Μουσείο - Τάφο Αγίου Παϊσίου - Γεύμα στη ΛΑΦΘ.

β.     Κατόπιν αυτού, όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παραπάνω ξενάγηση, να το δηλώσουν προ της έναρξης της χοροεσπερίδας στο συμμαθητή μας Σκορδά Δημήτριο, στην είσοδο της αίθουσας της χοροεσπερίδας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συνδέσμου Αξιωματικών ΣΣΕ 1983.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου