Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Οικονομικά Θέματα (Αιτήσεις σε ΝΣΚ - ΕΦΚΑ) [ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ]


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 31.2018

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αγαπητοί συμμαθητές,

Ο Σύνδεσμος, στην προσπάθειά του να ενημερώσει και βοηθήσει τους συμμαθητές για τα οικονομικά θέματα που αυτόν τον καιρό είναι στη δημοσιότητα και συγκεκριμένα για τις οικονομικές μας απαιτήσεις απέναντι στην Δημόσια Διοίκηση, προτείνει τα παρακάτω:...

1. Κατάθεση αίτησης στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ) μέχρι 31 Δεκ 2018, όπως το παρακάτω υπόδειγμα της ΕΑΑΣ, για την αναγνώριση της απαίτησης και διακοπής παραγραφής δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και επιδόματος αδείας:


ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΕ PDF:



Διευκρινήσεις-Οδηγίες της ΕΑΑΣ για Συμπλήρωση και Υποβολή Αίτησης προς ΝΣΚ (ΕΔΩ).

Στην παρούσα φάση εκείνο που έχει σημασία είναι η θετική έκβαση της υπόθεσης στα δικαστήρια, με έκδοση αμετάκλητης απόφασης και η διακοπή της παραγραφής και όχι ο υπολογισμός του ύψους των επιδομάτων, την επιστροφή των οποίων διεκδικούμε. Ο υπολογισμός των επιδομάτων μας στο μεγαλύτερο δυνατό ύψος εμπεριέχει αυταπόδεικτη σκοπιμότητα.

Με την αίτηση, μας παρέχεται η δυνατότητα, μέχρι 30 Ιουνίου 2019, να αποφασίσουμε τις παραπέρα νομικές ενέργειες μας.

2. Υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης στον ΕΦΚΑ για τη διακοπή μειώσεων στην κύρια και επικουρική σύνταξη. Οδηγίες ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Ο Σύνδεσμος ευρίσκεται σε αναζήτηση κατάλληλου δικηγορικού γραφείου, το οποίο θα αναλάβει να καταθέσει σχετική αγωγή το αργότερο μέχρι 8 Φεβρουαρίου 2019, ζητώντας την επιστροφή των παρανόμως κρατηθέντων ποσών εισφοράς αλληλεγγύης, η οποία κρίθηκε αντισυνταγματική από την ημερομηνία δημοσίευσης της Απόφασης (9-2-2017) και εντεύθεν. Επιδίωξή μας σε αυτή την αγωγή είναι να συμπεριλάβουμε και όλες τις υπόλοιπες απαιτήσεις μας.

Ο Σύνδεσμος παρακολουθεί το όλο θέμα σε συνεργασία με την ΕΑΑΣ και το Συντονιστικό των Ενώσεων και θα σας ενημερώσει έγκαιρα για κάθε νέα εξέλιξη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συνδέσμου Αξιωματικών ΣΣΕ 1983

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου