Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Συνάντηση Συμμαθητών στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα από 17-19/05/2019 (ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 12
ΤΕΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΣΤΟ ΚΑΑΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ

Αγαπητοί συμμαθητές,

Για την πληρέστερη ενημέρωση σας λίγες ημέρες πριν την εκδήλωση μας στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα, κρίνουμε σκόπιμο να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:...


1. Πρόγραμμα

17 Μαΐου 2019, ημέρα Παρασκευή

Για όσους αφιχθούν την Παρασκευή, το βράδυ θα λειτουργεί ταβέρνα με ζωντανή μουσική

18 Μαΐου 2019 , ημέρα Σάββατο

10:30 αναχώρηση με λεωφορεία από ΚΑΑΥ για την πόλη του Λιτοχώρου. Ξενάγηση- περιήγηση στη πόλη, ελεύθερος χρόνος για καφέ.

13:00 αναχώρηση για ΚΑΑΥ όπου θα παρατεθεί ελαφρύ γεύμα (τσιπουροκατάνυξη το λέμε εμείς) στο ουζερί -μπαρ του ΚΑΑΥ.

20:00 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη εκδήλωση της συνάντησης των συμμαθητών με ζωντανή μουσική.

19 Μαΐου 2019, ημέρα Κυριακή

08:00 αναχώρηση των λεωφορείων από το ΚΑΑΥ για την Ι.Μ. Αγίου Νικοδήμου όπου θα πραγματοποιηθεί μνημόσυνο- αρτοκλασία. Όσοι επιθυμούν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ι.χ οχήματα τους για τη μετάβαση στη Ι.Μ.

2. Οικονομικά

α. Το κόστος συμμετοχής ανά άτομο έχει καθορισθεί στο ποσό των 10 €. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται το πρωινό, γεύμα και δείπνο του Σαββάτου.
β. Το κόστος διανυκτέρευσης ανά κοιτώνα (δύο (2) άτομα) και ανά ημέρα ανέρχεται περίπου στο ποσό των 4€ (εξαρτάται από τον βαθμό)

γ. Κατά την προσέλευση σας για την παραλαβή του κλειδιού του κοιτώνα σας θα γίνεται η εξόφληση του κόστους του κοιτώνα αλλά και του κόστους συμμετοχής σας στην εκδήλωση.

δ. Όσοι θα προσέλθετε μόνο για την εκδήλωση του Σαββάτου θα καταβάλετε το αντίτιμο στο χώρο της εκδήλωσης.

3. Διάφορα

α. Ο αριθμός των συμμετασχόντων ανέρχεται μέχρι σήμερα στους 43 συμμαθητές και στα 80 άτομα συνολικά.

β. Όσοι προσέλθετε από την Παρασκευή το εστιατόριο θα είναι ανοικτό μεσημέρι – βράδυ με φαγητά της ώρας, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας θα λειτουργήσει ταβέρνα με ζωντανή μουσική.

γ. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας τα προσωπικά σας είδη (πετσέτα, σαπούνι, παντόφλες κ.λπ.) καθώς και σεντόνια (διπλά), μαξιλαροθήκες και κουβέρτα (δεν παρέχονται από το ΚΑΑΥ). Να γνωρίζετε ότι ο καιρός απαιτεί μπουφάν και ζακέτες.

δ. Σε όλη τη διάρκεια της παραμονής μας θα λειτουργεί ουζερί- καφετέρια- εστιατόριο (με φαγητά της ώρας).

ε. Το ΚΑΑΥ, με μέριμνα του Συνδέσμου, θα διαθέτει για όλες τις ημέρες της παραμονής μας ΔΩΡΕΑΝ μπουκαλάκι νερό, ελληνικό καφέ, φραπέ, καπουτσίνο και φρέντο, ενώ θα έχει προς πώληση είδη πρωινού (τυρόπιτες, τοστ, κουλούρι κ.λπ.).

Ο Σύνδεσμος σας εύχεται καλό ταξίδι, να μην τρέχετε, με το καλό να έρθετε στις εγκαταστάσεις του ΚΑΑΥ Πλαταμώνα και να απολαύσετε τη παραμονή σας και την εκδήλωση μας.

ΤΟ
ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου