Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Τακτική Γενική Συνέλευση Συνδέσμου ΣΣΕ Τάξεως 1983 (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο2)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 2/2022
ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ

Αγαπητοί Συμμαθητές,

Σας προσκαλούμε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συνδέσμου της Τάξεώς μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 27 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 11:00 στη ΛΑΕΔ, Αίθουσα «ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ».

Μαζί με την κοπή της Πίτας θα…

πραγματοποιηθεί και η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες, για την εκδήλωση, υπάρχουν στο blog του Συνδέσμου (sse83.blogspot.com) και στην επίσημη  Ανακοίνωση που εκδόθηκε από το ΔΣ του Συνδέσμου, την 8 Φεβρουαρίου 2022 (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Υπόψη ότι:

1. Όσοι επιθυμούν και αποφασίσουν να συμμετάσχουν στις παραπάνω εκδηλώσεις, καλό είναι να το δηλώσουν στο ΔΣ του Συνδέσμου μέχρι την 25 Φεβρουαρίου 2022, προκειμένου να δοθεί κατάσταση με τα ονόματά τους στην είσοδο της ΛΑΕΔ.

2. Όσοι θα συμμετάσχουν στην παραπάνω εκδήλωση, μπορούν να συνοδεύονται και από τις συζύγους τους.

3. Όσοι επιθυμούν μπορούν να γευματίσουν στη ΛΑΕΔ. Εφόσον μας το δηλώσουν έγκαιρα, θα κρατηθεί ξεχωριστός χώρος στη ΛΑΕΔ.

4. Κατά την είσοδο και παραμονή στη ΛΑΕΔ και στο χώρο που θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις του Συνδέσμου θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά του SARS-COV-2 (COVID-19), σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

5. Άπαντες οι προσερχόμενοι, κατά την είσοδό τους στους χώρους της ΛΑΕΔ, θα πρέπει να επιδεικνύουν προς έλεγχο Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Νόσησης.

Η εκδήλωση αυτή θα αποτελέσει μια ευκαιρία να ξαναβρεθούμε μετά από τα δύο χρόνια της πανδημίας και τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν εξ αυτής.

Σας περιμένουμε!

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συνδέσμου Αξιωματικών ΣΣΕ 1983

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου