Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Ετήσια Γενική Τακτική Συνέλευση και η κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 3/2022
ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ

Αγαπητοί συμμαθητές,

Πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022, στη ΛΑΕΔ, με μεγάλη επιτυχία, λαμβανομένων υπόψη των ειδικών συνθηκών που επικρατούν λόγω της πανδημίας, η Ετήσια Γενική Τακτική Συνέλευση και η κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου μας…

Μας τίμησαν με τη παρουσία τους ο βουλευτής και συμμαθητής μας Νικόλαος Μανωλάκος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και συμμαθητής μας Κωνσταντίνος Φλώρος, ο επίτιμος Α/ΓΕΣ Κος Ευστράτιος Καπραβέλος, ο Αντγος ε.α. και Πρόεδρος της Τάξεως 1961 Κος Μπάκας Δημήτριος, ο Αντγος ε.α. Κος Κουτρής Σταύρος, πρόεδρος της ΕΑΑΣ, ο Αντγος ε.α. Κος Δεβούρος Ιωάννης, αντιπρόεδρος ΕΑΑΣ, ο καθηγητής μας στη ΣΣΕ Κος Μέλιος Αργύριος και 33 τακτικά (συμμαθητές) και μη τακτικά μέλη του Συνδέσμου μας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την Ετήσια Γενική Τακτική Συνέλευση του Συνδέσμου μας, για την υλοποίηση της οποίας ο συμμαθητής μας Νικόλαος Καλαματιανός επιλέχθηκε ως Πρόεδρος και ο Ιπποκράτης Δασκαλάκης ως Γραμματέας.

Μετά τον χαιρετισμό του προεδρεύοντος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου παρουσίασε τον Απολογισμό του έτους 2021 (Προσκυνηματική εκδρομή στην Κύπρο, απώλεια του αειμνήστου συμμαθητού μας Πασσιά Μαυρουδή), τον Προγραμματισμό έτους 2022 (εκδρομή τον Ιούλιο στη Κρήτη, συνάντηση συμμαθητών στον Πλαταμώνα τον Σεπτέμβριο του 2022) και τον Οικονομικό Απολογισμό έτους 2021.

Στη συνέχεια ο Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου παρουσίασε την Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής, με την οποία ενημέρωνε το Σώμα ότι μετά τον έλεγχο των οικονομικών του Συνδέσμου διαπιστώθηκε ότι όλες οι πράξεις του Ταμείου έχουν καλώς και προτείνει την απαλλαγή του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη. Τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης συμφώνησαν με την παραπάνω πρόταση της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Μη υπάρχοντος άλλου θέματος για συζήτηση, το προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης έκλεισε την συνεδρίαση της Ετήσιας Γενικής Τακτικής Συνέλευσης.

Η εκδήλωσή μας συνεχίστηκε με τιμητικές απονομές όπως παρακάτω:

Ο Α/ΓΕΕΘΑ στον Κύριο Ιωάννη Χουσάκο, αγαπητό φίλο και στήριγμα του Συνδέσμου μας.

Μετά την απονομή, ο Α/ΓΕΕΘΑ απεύθυνε χαιρετισμό και μας ενημέρωσε για τις δραστηριότητες του ΓΕΕΘΑ.

Ο Αρχηγός της Τάξης μας, συμμαθητής μας Ιωάννης Παπαθεοδοσίου, στην αδελφή του αειμνήστου Κατσαβοχρήστου Πέτρου (φοίτησε μαζί μας στην Τάξη μας μέχρι το 3ο έτος).

Ο συμμαθητής μας Παναγιώτης Φαραντάτος, στην κ. Παπαδάκη – Τουρναβίτη Νατάσα (χήρα του αειμνήστου συμμαθητή μας Στέφανου Τουρναβίτη, η οποία ήρθε από τα Τρίκαλα για να παρευρεθεί στην εκδήλωση μας).

Ο συμμαθητής μας και Γενικός Γραμματέας του ΔΣ Κωνσταντίνος Μανίκας, στον Κωνσταντίνο Δολόγλου, αδελφό του αειμνήστου συμμαθητή μας Γεωργίου Δολόγλου.

Τέλος, με απόφαση του ΔΣ του Συνδέσμου, τιμήθηκαν οι συμμαθητές μας Άγγελος Σπαντίδος (Γενικός Γραμματέας στο προηγούμενο ΔΣ) και Παναγιώτης Κατσίκας, για την προσφορά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του πρώτου ΔΣ του Συνδέσμου μας. Δυστυχώς οι δύο (2) συμμαθητές μας απουσίαζαν από την εκδήλωση.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου μας. Αφού ο ιερέας την ευλόγησε, στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή της όπως προβλέπεται.

Το φλουρί της βασιλόπιτας έπεσε στον Δντη της ΛΑΕΔ, στον οποίο δόθηκε ως δώρο αντίγραφο πίνακα που φιλοτέχνησε ο Αντγος ε.α. Δημήτριος Μπάκας, για τα 40 χρόνια από την είσοδό μας στη ΣΣΕ.

Το φλουρί στα ατομικά κομμάτια έπεσε στον καλεσμένο μας ιδιώτη Ιωάννη Πατακκό, στον οποίο δόθηκε ως δώρο ένα κρύσταλλο ΜΟΥΡΑΝΟ, προσφορά του συμμαθητού μας Παναγιώτη Κιούση.

Ο Σύνδεσμος, κλείνοντας την εκδήλωση, προσέφερε δωρεάν σε όλους τους παρευρισκόμενους το Ημερολόγιο Έτους 2022 του Συνδέσμου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκε καφές, αναψυκτικά και αλμυρά εδέσματα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ΓΕΕΘΑ/ΕΓΑ και την ΛΑΕΔ για την στήριξή τους, ώστε να καταστεί δυνατή η πραγματοποίηση της όλης εκδήλωσης.

Η όλη εκδήλωση καλύφθηκε φωτογραφικά από τον γνωστό μας φωτογράφο της ΣΣΕ Κο Νικήτα Σπίνο, και μπορείτε να τις δείτε σε νεότερη ανάρτηση στο blog του Συνδέσμου μας.

Ευχόμαστε καλή χρονιά σε σας και τις οικογένειές σας με υγεία, ειρήνη και αισιοδοξία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συνδέσμου Αξιωματικών ΣΣΕ 1983

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου