Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Τελευταία Ανακοίνωση για τη Γενική Συνέλευση και τις Αρχαιρεσίες της 28 Ιανουαρίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 4.2023

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ – ΜΕΛΩΝ
ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΣΕ/1983
ΣΤΗ ΛΑΕΔ

Αγαπητοί συμμαθητές- μέλη του Συνδέσμου μας,

Υπενθυμίζεται ότι, την 28η Ιανουαρίου 2023 και από ώρα 10:00 έως περίπου 16:00, θα πραγματοποιηθεί στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), αίθουσα «ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ»:

- Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου μας.

- Η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου.

- Η διενέργεια αρχαιρεσιών, προς ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συνδέσμου, για τα έτη 2023 έως 2026.

Για την όλη δραστηριότητα σας ενημερώνουμε – υπενθυμίζουμε τα παρακάτω:

1. Όσοι θα συμμετάσχουν στην παραπάνω εκδήλωση μπορούν να συνοδεύονται και από τις συζύγους τους.

2. Όσοι επιθυμούν μπορούν να γευματίσουν στη ΛΑΕΔ, στην αίθουσα «ΑΦΡΟΔΙΤΗ», εφόσον το δηλώσουν έγκαιρα (Σταύρος Χριστάκος, τηλέφωνο 6945203996), (μέχρι την Παρασκευή το βράδυ). Το μενού θα είναι αυτό της ημέρας που θα έχει η ΛΑΕΔ.

3. Στις παραπάνω δραστηριότητες δύνανται να συμμετάσχουν όλοι οι συμμαθητές - τακτικά μέλη του Συνδέσμου καθώς και τα μη τακτικά μέλη του Συνδέσμου, εφόσον έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά με την συνδρομή τους για το έτος 2022 (σύζυγοι – τέκνα αειμνήστων συμμαθητών μας δεν έχουν υποχρέωση οικονομικής τακτοποίησης). Σε προηγούμενη ανακοίνωση δίδονται οδηγίες για τους μη οικονομικά ενήμερους πώς θα τακτοποιηθούν.

4. Η έναρξη προσέλευσης των συμμαθητών ορίζεται από την 10:00 έως την 10:30 ώρα της 28 Ιανουαρίου 2023.

5. Ηλεκτρονική Ψηφοφορία

Όσοι συμμαθητές – μέλη του Συνδέσμου δεν μπορούν να συμμετάσχουν στις παραπάνω εκδηλώσεις, έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν ηλεκτρονικά για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συνδέσμου.

Οδηγίες για τη διαδικασία, το χρόνο και τον τρόπο ψηφοφορίας έχουν ήδη σταλεί σε όλους και έχουν δημοσιευθεί και στο blog του Συνδέσμου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ https://sse83.blogspot.com/2023/01/28-2023.html).

Η επίσημη ηλεκτρονική ψηφοφορία θα αρχίσει από την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 00:01 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 24:00.

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, όσοι συμμαθητές ΔΕΝ θα παρευρίσκονται στην εκδήλωση, μπορούν και προτρέπονται να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα ηλεκτρονικά.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, οι συμμετέχοντες σε αυτήν μπορούν είτε να δούν τις αναλυτικές οδηγίες που έχουν ήδη αναρτηθεί στο blog της Τάξεως «Σύνδεσμος Αποφοίτων Αξιωματικών ΣΣΕ 1983», είτε να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του προγράμματος συμμαθητή μας Γιώργο Μπατσικώστα (τηλέφωνο 6972281293).

6. Εκτός από τη συμμετοχή στις παραπάνω διαδικασίες με την φυσική παρουσία των μελών του Συνδέσμου (η οποία επιβάλλεται να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη από τους διαμένοντες στην περιφέρεια Αττικής) ή με την ηλεκτρονική ψηφοφορία μόνο για τις αρχαιρεσίες, μπορεί ένα τακτικό μέλος του Συνδέσμου, να εκπροσωπεί, με την σύνταξη και παρουσίαση ανάλογης εξουσιοδότησης (θεωρημένης από αρμόδια αρχή ή ΚΕΠ), μέχρι δύο άλλα μέλη του Συνδέσμου, τα οποία δεν δύνανται να παρευρεθούν, συμμετέχοντας στη Γενική Συνέλευση και στις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου αντί αυτών, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα τους δώσουν.

Το ΔΣ του Συνδέσμου καλεί ΟΛΟΥΣ τους συμμαθητές, ιδιαίτερα τους διαμένοντες στο Λεκανοπέδιο Αττικής, να συμμετάσχουν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας, τη Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου, αφενός μεν για να υπάρξει άλλη μια ευκαιρία να βρεθούμε από κοντά και να ανταλλάξουμε ευχές και αφετέρου για να δοθεί νέα ώθηση στο Σύνδεσμο με την συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες και την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συνδέσμου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συνδέσμου Αξιωματικών ΣΣΕ 1983

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου