Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Εκδήλωση στη ΣΣΕ για τα 40 Χρόνια από την Ορκωμοσία μας ως Ανθυπολοχαγών (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΩΝ

Πραγματοποιήθηκε, την 13 Νοεμβρίου 2023, η εκδήλωση του Συνδέσμου μας στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων για την συμπλήρωση 40 χρόνων από την Αποφοίτησή μας από τη Σχολή και την Ορκωμοσία μας ως Ανθυπολοχαγών.

Μετά την προσέλευση των συμμαθητών, δυστυχώς λίγοι σε αριθμό, την υποδοχή και τον καφέ, συγκεντρωθήκαμε στο Αμφιθέατρο της Σχολής όπου μας καλωσόρισε ο Διοικητής της Σχολής και στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό ο συμμαθητής μας Αρχηγός της Τάξεως Γιάννη Παπαθεοδοσίου.

Ακολούθησε ενημέρωση και παρουσίαση της Οργάνωσης, λειτουργίας και δραστηριοτήτων της Σχολής από τριτοετή Εύελπι και η εκδήλωση έκλεισε με ανταλλαγή αναμνηστικών.

Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε το Μουσείο της Σχολής για μια μικρή ενημέρωση και περιήγηση στο χώρο.

Τέλος μεταβήκαμε όλοι στον Ιερό Ναό όπου πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση, μετά κολλύβων, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αειμνήστων συμμαθητών μας.

Έτσι έληξε και η εκδήλωσή μας, με την υπόσχεση να ξαναβρεθούμε στον ίδιο χώρο, περισσότεροι, για να εορτάσουμε τα 50 χρόνια από την είσοδό μας στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.

Ο Σύνδεσμος θα ήθελε να ευχαριστήσει τη Διοίκηση και το προσωπικό της Σχολής για την ολιγόωρη φιλοξενία μας στις εγκαταστάσεις της, την υποδοχή, ξενάγηση και ενημέρωσή μας.

Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει τον συμμαθητή μας Κώστα Καρακαλλά, ο οποίος με τις φωτογραφίες του απομνημόνευσε την παρουσία μας στη ΣΣΕ και την όλη μας εκδήλωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συνδέσμου Αξιωματικών ΣΣΕ/83

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου