Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Ενημέρωση για την Ηλεκτρονική Ψηφοφορία για Αποδοχή ή ΜΗ Εγγραφής του Συνδέσμου ως Μέλους της ΠΟΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ
24ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ Ή ΜΗ
ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΩΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ (Π.Ο.Σ.)

Αγαπητοί Συμμαθητές,

Σε συνέχεια της ενημέρωσής σας για το θέμα εγγραφής ή όχι του Συνδέσμου μας ως μέλους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (Π.Ο.Σ.), σας

γνωρίζουμε ότι, κατά την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης, την 24 Φεβρουαρίου 2024, όπως είχαμε αναφέρει και στην ενημέρωσή σας, σε προηγούμενη ανακοίνωση, το θέμα θα τεθεί σε συζήτηση και ψηφοφορία. Προκειμένου να υπάρχει, όσο το δυνατόν, απόφαση με τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή, η υπόψη ψηφοφορία, θα πραγματοποιηθεί με δύο τρόπους:

α. Με την ψηφοφορία, με φυσική παρουσία, των παρόντων μελών στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση.
β. Με ηλεκτρονική ψηφοφορία, για τα υπόλοιπα επιθυμούντα και οικονομικώς ενήμερα μέλη του Συνδέσμου.

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία, θα πραγματοποιηθεί με τη χρήση της ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e-mail) κάθε συμμαθητού - μέλους του Συνδέσμου και με ειδικό ηλεκτρονικό πρόγραμμα (link).

Το ΔΣ του Συνδέσμου έχει κατάσταση με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις (e-mail) όσων συμμαθητών μας το κοινοποίησαν στις προηγούμενες αρχαιρεσίες.

Εάν υπάρχουν μέλη του Συνδέσμου (τακτικά ή μη τακτικά) τα οποία έχουν ενδιάμεσα αλλάξει ηλεκτρονική διεύθυνση ή έχουν κάποια αμφιβολία για το αν ο Σύνδεσμος έχει τη σωστή ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail), ας επικοινωνήσει με τον Γιώργο Μπατσικώστα (τηλ.: 6972281293 και email: batsigamaa@gmail.com), το αργότερο μέχρι την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024 για επιβεβαίωση ή διόρθωση των στοιχείων.

Η διαδικασία ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 21 24:00 Φεβρουαρίου 2024 έως και την Παρασκευή 23 24:00 Φεβρουαρίου 2024, ως εξής:

Θα σταλεί σε όλους τους οικονομικά ενήμερους συμμαθητές ένα e-mail από την ηλεκτρονική διεύθυνση sse83syndesmos@gmail.com, στο οποίο θα υπάρχει ένα link και θα αναγράφεται με κεφαλαία γράμματα: ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ 24 ΦΕΒ 2024 ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ Ή ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ (Π.Ο.Σ.).

Αφού κάνετε κλικ επάνω σε αυτόν τον τίτλο, θα σας ανοίξει μια σελίδα όπου θα αναγράφεται το ερώτημα: «Συμφωνείς με την εγγραφή του Συνδέσμου της Τάξεως ως μέλους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (Π.Ο.Σ.)»;

Επί του ερωτήματος θα υπάρχουν δύο επιλογές: «ΝΑΙ, ΣΥΜΦΩΝΩ» και «ΟΧΙ, ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ».

Κάνετε κλικ στο τετραγωνάκι δίπλα από την επιλογή που επιθυμείτε να ψηφίσετε.

Έχετε το δικαίωμα να ψηφίσετε μία από τις δύο επιλογές.

Εάν κλικάρετε και τις δύο επιλογές, θα σας βγει ειδοποίηση, στο κάτω μέρος, ότι έχετε δικαίωμα μόνο για μία εκ των δύο αντίστοιχα και δεν θα μπορείτε να στείλετε το e-mail.

Εφόσον τελειώσετε με την ψηφοφορία, θα πρέπει στο επάνω μέρος, στη σχετική ένδειξη να αναγράψετε το e-mail σας (αυτό που έχει ο Σύνδεσμος) και στη συνέχεια, στο κάτω μέρος να πατήσετε την ένδειξη ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

Η ψηφοφορία σας έχει ολοκληρωθεί.

Εάν προσπαθήσετε να ξαναμπείτε στο μήνυμα που σας έχει σταλεί για ψηφοφορία, το σύστημα δεν θα σας το επιτρέψει.

Τονίζονται τα παρακάτω:

Στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου της 24ης Φεβρουαρίου 2024 και στην ψηφοφορία που θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκειά της για το θέμα της Π.Ο.Σ. (ηλεκτρονική ή δια φυσικής παρουσίας) μπορούν να συμμετάσχουν τα μέλη του Συνδέσμου (τακτικά ή μη τακτικά) τα οποία είναι οικονομικά ενήμερα προς τον Σύνδεσμο, ήτοι έχουν καταβάλει τη συνδρομή τους για το έτος 2024. Εξαιρούνται, από τα μη τακτικά μέλη, οι σύζυγοι ή τα τέκνα των αειμνήστων συμμαθητών, τα οποία απαλλάσσονται της οικονομικής ετήσιας συνδρομής.

Όσα μέλη – συμμαθητές δεν έχουν καταβάλει μέχρι τώρα τη συνδρομή των 10 ευρώ για το έτος 2024, μπορούν να το τακτοποιήσουν, με κατάθεση στο λογαριασμό του Συνδέσμου, στην Τράπεζα Πειραιώς: ‘ΙΒΑΝ’: GR09 0172 0890 0050 8909 3228 927. (Κατά την κατάθεση θα πρέπει να αναγράφεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το ονοματεπώνυμο του καταθέτη και η αιτιολογία κατάθεσης ¨Συνδρομή έτους 2024¨).

Για οποιοδήποτε θέμα ή απορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το συμμαθητή μας και Ταμία του Συνδέσμου Γεώργιο Χέλμη, στο τηλέφωνο 6945910570.

Όσοι συμμαθητές επιθυμούν να ψηφίσουν ηλεκτρονικά, θα πρέπει να έχουν καταβάλλει τη συνδρομή τους το αργότερο μέχρι την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024.

 Όσοι συμμαθητές θα παρευρεθούν στην όλη εκδήλωση και δεν είναι οικονομικά ενήμεροι, (δηλαδή δεν έχουν πληρώσει τη συνδρομή έτους 2024) μπορούν να καταβάλλουν την συνδρομή τους μέχρι την έναρξη της όλης εκδήλωσης.

Παρακαλούμε – προτρέπουμε τα μέλη του Συνδέσμου που έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στην όλη εκδήλωση να μην ψηφίσουν ηλεκτρονικά αλλά να προσέλθουν – παρευρεθούν – συμμετάσχουν στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου μας, στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και την Χοροεσπερίδα που θα ακολουθήσει, καθόσον η φυσική παρουσία θα δώσει τη δυνατότητα και την ευκαιρία να βρεθούμε από κοντά, να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε ευχές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συνδέσμου Αξιωματικών
Της ΣΣΕ Τάξεως 1883

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου