Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

Συνάντηση Συμμαθητών ΣΣΕ/1983 στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα από 5 – 7 Οκτ. 2024 (NEA ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ ΤΑΞΕΩΣ ΣΣΕ/1983
ΣΤΟ ΚΑΑΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ
ΑΠΟ 05 έως 07 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

Αγαπητοί Συμμαθητές,

Σας γνωστοποιούμε, σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης για τη συνάντηση στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα, τις παρακάτω λεπτομέρειες:

Εάν υπάρχουν συμμαθητές οι οποίοι επιθυμούν να προσέλθουν και διαμείνουν στο ΚΑΑΥ από την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024, θα πρέπει να το δηλώσουν στο Σύνδεσμο, ο οποίος, κατόπιν συνεργασίας με την 1η ΣΤΡΑΤΙΑ και το ΚΑΑΥ, θα σας ενημερώσει, μεταξύ 27ης και 30ης Σεπτεμβρίου 2024, αν αυτό θα είναι δυνατό (υπόψη ότι μέχρι και την 4η Οκτωβρίου 2024 στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα θα υπάρχει σειρά παραθεριστών).

Με την άφιξη στο χώρο του ΚΑΑΥ και κατά την παραλαβή του οικήματος διαμονής, ο καθένας:

Θα καταβάλλει το κόστος διαμονής, το οποίο έχει καθορισθεί από την 1η ΣΤΡΑΤΙΑ, ανάλογα με τον βαθμό αποστρατείας του.

Θα καταβάλλει το κόστος της εκδήλωσης (δείπνο Σαββάτου, κόστος χρήσης εγκαταστάσεων και επιμνημόσυνη δέηση), το οποίο είναι 15 ευρώ το άτομο.

Θα δηλώνει εάν θα γευματίσει την Κυριακή το μεσημέρι ή/και το βράδυ και θα επιλέγει επιτόπου το είδος του φαγητού (της ώρας) που επιθυμεί μεταξύ των παρακάτω:

Όσοι θα συμμετάσχουν στη συνάντηση, αλλά ΔΕΝ θα διαμείνουν στο ΚΑΑΥ, θα καταβάλλουν το κόστος της εκδήλωσης (15 ευρώ ανά άτομο) σε μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου, με την άφιξή του στο χώρο της εκδήλωσης, το Σάββατο βράδυ.

Το Σάββατο το μεσημέρι θα έχει γεύμα με θαλασσινά στο Ουζερί του ΚΑΑΥ. Το κόστος του μενού είναι 5 ευρώ ανά άτομο.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, θα πρέπει να το δηλώσουν στο Σύνδεσμο με τη δήλωση συμμετοχής τους στην εκδήλωση, μέχρι 25 Σεπτεμβρίου 2024.

Το μενού στο Ουζερί θα περιλαμβάνει μεζέδες ανά 4 άτομα όπως παρακάτω:

ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΜΕ ΤΖΑΤΖΙΚΙ - ΓΑΥΡΟΣ - ΘΡΑΨΑΛΟ - ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΨΗΤΗ - ΝΤΑΚΟΣ - ΠΛΟΚΑΜΙ ΧΤΑΠΟΔΙ - ΠΑΤΑΤΕΣ - ΦΕΤΑ ΛΑΔΟΡΙΓΑΝΗ - ΠΑΝΤΖΑΡΙ - ΤΟΥΡΣΙ – ΣΚΟΥΜΠΡΙ.

Το κόστος των ποτών, θα επιβαρύνει τον καθένα ξεχωριστά και είναι πέραν του κόστους των 5 ευρώ του μενού.

Το Σάββατο βράδυ θα παρατεθεί δείπνο στην Αίθουσα Ανωτάτων του εστιατορίου του ΚΑΑΥ, θα έχει ζωντανή μουσική και έχει κληθεί να παρευρεθεί και η Διοίκηση της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ.

To μενού του δείπνου περιλαμβάνει:

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ

ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ

ΟΡΕΚΤΙΚΑ

ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ  - ΑΓΓΟΥΡΟΝΤΟΜΑΤΑ - ΦΕΤΑ - ΤΖΑΤΖΙΚΙ – ΤΥΡΟΣΑΛΑΤΑ – ΠΑΝΤΖΑΡΙ – ΨΩΜΙ – ΝΕΡΟ.                                            

ΓΛΥΚΟ ΑΤΟΜΙΚΟ: Προφιτερόλ

Το κόστος των ποτών θα επιβαρύνει τον καθένα ξεχωριστά και θα πληρώνεται στον υπεύθυνο του μπάρ.

Την Κυριακή και περί ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί αρτοκλασία και επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό του ΚΑΑΥ, ενώ στη συνέχεια θα παρατεθεί καφές στην καφετέρια του ΚΑΑΥ.

Η καφετέρια του ΚΑΑΥ θα είναι ανοικτή όλη την ημέρα το Σάββατο και την Κυριακή.

Εάν οι καιρικές συνθήκες επηρεάσουν κάποια δραστηριότητα, θα υπάρξει ανάλογη προσαρμογή για την οποία θα υπάρχει και η αντίστοιχη ενημέρωση.

Λοιπές λεπτομέρειες ή έκτακτες καταστάσεις και προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, θα επιλύονται επιτόπου, αρκεί να υπάρχει από όλους καλή προαίρεση.

Επιθυμία και επιδίωξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου είναι, όσοι θα συμμετάσχουμε σε αυτή την εκδήλωση, να περάσουμε ένα ευχάριστο διήμερο, και ζητάμε συμμετοχή, καλή προδιάθεση και χαμόγελο.

Τονίζεται ότι όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, πρέπει να το δηλώνουν το αργότερο, μέχρι 25 Σεπτεμβρίου 2024 στον Πρόεδρο ή στον Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου στα παρακάτω τηλέφωνα:

Κώστας Μανίκας: 6937483664, 6943402671

Δημήτρης Σκορδάς: 6945977780, *725941

Στην όλη εκδήλωση καλούνται να συμμετάσχουν και οι οικείοι των αειμνήστων συμμαθητών, οι οποίοι επίσης θα πρέπει να το δηλώσουν, μέχρι την παραπάνω ημερομηνία.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι όσοι προσέλθουν για διαμονή στο ΚΑΑΥ, θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα προσωπικά τους είδη (πετσέτα, σαπούνι, παντόφλες κ.λπ.) καθώς και σεντόνια (διπλά), μαξιλαροθήκες και κουβέρτα (δεν παρέχονται από το ΚΑΑΥ). Να γνωρίζετε ότι ο καιρός απαιτεί μπουφάν και ζακέτες.

Αγαπητοί συμμαθητές,

Ευελπιστούμε στην ανταπόκριση/συμμετοχή σας, προκειμένου να ξανασυναντηθούμε και να περάσουμε ένα ευχάριστο διήμερο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συνδέσμου Αξιωματικών ΣΣΕ 1983

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου