Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Συνάντηση Συμμαθητών ΣΣΕ/1983 στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα από 5 – 7 Οκτ. 2024 (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ ΤΑΞΕΩΣ ΣΣΕ/1983
ΣΤΟ ΚΑΑΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ
ΑΠΟ 05 έως 07 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

Αγαπητοί Συμμαθητές,

Σας γνωστοποιούμε, σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης, ότι από 05 έως 07 Οκτωβρίου 2024, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση συμμαθητών στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα, σε ανάμνηση της συμπλήρωσης 45 ετών από την ημέρα της εισόδου μας στη ΣΣΕ, την 20η Σεπτεμβρίου 1979 και τον εορτασμό της Γενέθλιας Ημέρας της Τάξεως.

Το πρόγραμμα, θα έχει όπως παρακάτω:

Το Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024

Προσέλευση συμμαθητών στο ΚΑΑΥ και εγκατάσταση σε οικήματα. Για όσους προσέλθουν νωρίς και εφόσον το δηλώσουν, με τη δήλωση συμμετοχής, γεύμα το μεσημέρι στο εστιατόριο του ΚΑΑΥ.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας και από ώρα 20:00, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση στο εστιατόριο του ΚΑΑΥ, με τη συμμετοχή της στρατιωτικής μουσικής της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ.

Την Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024

Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του ΚΑΑΥ, αρτοκλασία και αμέσως μετά επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αειμνήστων συμμαθητών μας.

Στη συνέχεια θα παρατεθεί καφές στο χώρο του ΚΑΑΥ. Για όσους το δηλώσουν, με την παραλαβή των οικημάτων, θα παρατεθεί γεύμα στο εστιατόριο του ΚΑΑΥ.

Για όσους δηλώσουν διανυκτέρευση και την Κυριακή το βράδυ, θα υπάρχει η δυνατότητα και για δείπνο, εφόσον το δηλώσουν κατά την προσέλευση και παραλαβή των οικημάτων.

Το μίσθωμα που ισχύει ανά ημέρα, για την διάθεση των εγκαταστάσεων του ΚΑΑΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, έχει ως εξής:

Αντγοι 8,00 ευρώ, Υπτγοι –Ταξχοι 7,50 ευρώ, Ανώτεροι Αξκοί 7,00 ευρώ.

Οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν, μπορούν να το δηλώνουν από τώρα μέχρι, το αργότερο, 25 Σεπτεμβρίου 2024 στον Πρόεδρο και στον Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου στα παρακάτω τηλέφωνα:

Κώστας Μανίκας: 6937483664, 6943402671

Δημήτρης Σκορδάς: 6945977780, *725941

Η δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να περιλαμβάνει:

Αριθμό ατόμων.

Ημέρες διανυκτέρευσης.

Σε ποιες από τις παρακάτω δραστηριότητες θα συμμετάσχει:

- Σάββατο μεσημέρι – Γεύμα στο ΚΑΑΥ.

- Σάββατο βράδυ – Εκδήλωση στο εστιατόριο του ΚΑΑΥ.

- Κυριακή πρωί – Θεία Λειτουργία και επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό, εντός του ΚΑΑΥ.

- Κυριακή μεσημέρι γεύμα – βράδυ δείπνο.

Δήλωση συμμετοχής απαιτείται και για όσους συμμαθητές θα συμμετάσχουν στο δείπνο του Σαββάτου ή/και σε άλλες δραστηριότητες, αλλά ΔΕΝ θα διανυκτερεύσουν στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα.

Στην όλη εκδήλωση καλούνται να συμμετάσχουν και οι οικείοι των αειμνήστων συμμαθητών, οι οποίοι επίσης θα πρέπει να το δηλώσουν, μέχρι την παραπάνω ημερομηνία.

Τονίζεται ότι όσοι θα προσέλθουν για διαμονή στο ΚΑΑΥ, θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα προσωπικά τους είδη (πετσέτα, σαπούνι, παντόφλες κ.λπ.) καθώς και σεντόνια (διπλά), μαξιλαροθήκες και κουβέρτα (δεν παρέχονται από το ΚΑΑΥ). Να γνωρίζετε ότι ο καιρός απαιτεί μπουφάν και ζακέτες.

Το κόστος συμμετοχής (πλην του κόστους διαμονής που αναφέρεται παραπάνω) καθώς και λοιπές λεπτομέρειες για την όλη εκδήλωση, θα σας κοινοποιηθούν σε επόμενη ανακοίνωση.

Κατά την προσέλευση για την παραλαβή του κλειδιού του οικήματος, θα εξοφλείται το κόστος του οικήματος αλλά και το κόστος συμμετοχής στην εκδήλωση.

Όσοι θα προσέλθουν μόνο για την εκδήλωση του Σαββάτου, θα καταβάλουν το αντίτιμο στο χώρο της εκδήλωσης.

Αγαπητοί συμμαθητές,

Ευελπιστούμε στην ανταπόκριση/συμμετοχή σας, προκειμένου να ξανασυναντηθούμε και να περάσουμε ένα ευχάριστο διήμερο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συνδέσμου Αξιωματικών ΣΣΕ 1983

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου