Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

2η ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (ΕΚΕΜΣ)

Αγαπητοί συμμαθητές...

Σήμερα 19 Μαίου 2016 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη σύσκεψη στο ΕΚΕΜΣ της Προσωρινής Διοικούσης Επιτροπής, κατά την οποία λήφθησαν οι παρακάτω αποφάσεις:

1. Αντικατάσταση του μέχρι σήμερα γραμματέα Τριαντάφυλλου Ευγενικού (λόγω...
οικογενειακού προβλήματος) με τον προταθέντα Σκορδά Δημήτριο.

2. Να συνεχιστεί η αναζήτηση συμμαθητών για τους οποίους δεν κατέστη δυνατή η ανεύρεση τους για να ολοκληρωθεί η επικύρωση της Κατάστασης Συμμαθητών Τάξεως 1983.

3. Να αποσταλεί εντός της επόμενης εβδομάδος mail προς όλους τους συμμαθητές για ενημέρωση σχετικά με τον Σύνδεσμο, την αποστολή, τον χρονικό πίνακα ενεργειών της επιτροπής μέχρι τον ορισμό ημερομηνίας σύγκλισης της ΠΡΩΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ των μελών για τις αρχαιρεσίες και την εκλογή των ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, οικονομικές υποχρεώσεις (έξοδα για την κατάθεση ΑΙΤΗΣΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ, αμοιβή δικαστικού επιμελητή, κόστος δημοσίευσης σε ημερήσια εφημερίδα και στο Δελτίο Δικαστικών Δημοσιεύσεων του Ταμείου Νομικών ) και τέλος τροποποιήσεις /προτάσεις επί του καταστατικού του Συνδέσμου (το καταστατικό συνοδεύει την Αίτηση Ίδρυσης και οποιαδήποτε αλλαγή αυτού ΑΠΑΙΤΕΙ νέα Αίτηση προς το Ειρηνοδικείο).

4. Ορίσθηκε η 15 Ιουνίου 2016 ως τελευταία ημέρα παραλαβής προτάσεων επί του καταστατικού.

5. Ορίσθηκε η 19 Ιουνίου 2016 ως ημέρα επόμενης σύσκεψης με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ την συζήτηση των προτάσεων που θα υποβληθούν από τους συμμαθητές.

Ως Πρόεδρος καλωσορίζω τον αγαπητό συμμαθητή Δημήτρη Σκορδά στην επιτροπή και ευχαριστώ όλα τα μέλη για τον ενθουσιασμό και ενεργητικότητα τους, Βασίλη Χουρίδη το κρασί θα το πιούμε στην επόμενη σύσκεψη!!!!!

Είναι εντυπωσιακό το ότι στη σημερινή σύσκεψη (η οποία είναι ανοικτή σε όλους τους) οι συμμαθητές μας Μένιος Κράγκαρης και Στυλιανός Κέρογλου όχι μόνο έδωσαν το παρόν αλλά βοήθησαν με τις εύστοχες παρατηρήσεις τους.

Είμαι βέβαιος , ότι με τη βοήθεια όλων σας, ο στόχος μας θα επιτευχθεί και ο Σύνδεσμος μας θα γίνει πραγματικότητα.

Καλή συνέχεια...

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ



1 σχόλιο: