Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Γενική Συνέλευση Μελών Συνδέσμου ΣΣΕ/1983 - Ηλεκτρονική ψηφοφορία (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 5.2020

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΣΕ/1983

Αγαπητοί συμμαθητές,

Υπενθυμίζεται, σε συνέχεια των υπ’ αριθ. «1», «3» και «4» του 2020 Ανακοινώσεών μας ότι, την 1 Φεβρουαρίου 2020 και από ώρα 11:00 έως περίπου 16:00, θα πραγματοποιηθεί στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ) η Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου μας, η οποία θα περιλαμβάνει:...

1.       Απολογισμό Διοικητικών Πεπραγμένων χρήσεως Έτους 2019 και Οικονομικό Απολογισμό από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, ανάγνωση της έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής, συζήτηση επ’ αυτών και ψηφοφορία έγκρισης του Οικονομικού Απολογισμού και των Διοικητικών Πεπραγμένων Χρήσεως Έτους 2019.

2.       Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιττας.

3.       Εκλογή μελών Εφορευτικής Επιτροπής για διενέργεια αρχαιρεσιών λόγω λήξεως της θητείας του παρόντος ΔΣ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

4.       Διενέργεια αρχαιρεσιών προς ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συνδέσμου για τα έτη 2020 έως 2023.

Για την όλη δραστηριότητα σας ενημερώνουμε – υπενθυμίζουμε τα παρακάτω:

1.       Όσοι θα συμμετάσχουν στην παραπάνω εκδήλωση μπορούν να συνοδεύονται και από τις συζύγους τους.

2.       Όσοι επιθυμούν μπορούν να γευματίσουν στη ΛΑΕΔ. Εφόσον μας το δηλώσουν έγκαιρα (Σταύρος Χριστάκος, τηλέφωνο 6945203996), (μέχρι την Παρασκευή το βράδυ), θα κρατηθεί ξεχωριστός χώρος στη ΛΑΕΔ.

3.       Στις παραπάνω δραστηριότητες δύνανται να συμμετάσχουν όλοι οι συμμαθητές - τακτικά μέλη του Συνδέσμου καθώς και τα μη τακτικά μέλη του Συνδέσμου (σύζυγοι – τέκνα αειμνήστων συμμαθητών μας), με τη δυνατότητα του «εκλέγειν» στις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου, εφόσον έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά με την συνδρομή τους για το έτος 2019. Σε προηγούμενη ανακοίνωση δίδονται οδηγίες για τους μη οικονομικά ενήμερους πώς θα τακτοποιηθούν.

4.       Η έναρξη προσέλευσης των συμμαθητών ορίζεται από την 10:00 έως την 10:30 ώρα της 1 Φεβρουαρίου 2020.

5.       Αναμνηστικά από Εκδήλωση 40 Χρόνων

          Υπενθυμίζουμε ότι, οι συμμαθητές οι οποίοι είχαν δηλώσει, στην εκδήλωση για την επέτειο των 40 χρόνων, την επιθυμία τους για την παραλαβή αναμνηστικού και είχαν καταβάλλει και το αντίστοιχο αντίτιμο, θα μπορούν να το παραλάβουν είτε με την άφιξή τους στη ΛΑΕΔ μέχρι και την 10:50 ώρα της 1ης Φεβρουαρίου 2020, είτε μετά το πέρας της όλης εκδήλωσης.

          Όσοι είχαν δηλώσει επιθυμία για παραλαβή αναμνηστικού αλλά δεν θα παρευρίσκονται στην παραπάνω εκδήλωση, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον συμμαθητή μας Άγγελο Σπαντίδο (τηλέφωνο 6947814483), για τον τρόπο παραλαβής (αντιπρόσωπος, ταχυδρομείο, courier).

6.       Ηλεκτρονική Ψηφοφορία

          Τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε με πλήρη επιτυχία δοκιμαστική ηλεκτρονική ψηφοφορία, μέσω link και με τη χρήση email, στην οποία συμμετείχαν αρκετοί συμμαθητές.

          Η επίσημη ηλεκτρονική ψηφοφορία θα αρχίσει από την 31 12:00 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Παρασκευή, οπότε και θα ανοίξει το link https://syndesmossse1983.survey.fm/ekloges-syndesmoy-sse1983 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 12:00.

          Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα των 24ων ωρών, όσοι συμμαθητές ΔΕΝ θα παρευρίσκονται στην εκδήλωση, μπορούν και προτρέπονται να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα ηλεκτρονικά.

          Για οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, οι συμμετέχοντες σε αυτήν μπορούν είτε να δούν τις αναλυτικές οδηγίες που έχουν ήδη αναρτηθεί στο blog της Τάξεως «Σύνδεσμος Αποφοίτων Αξιωματικών ΣΣΕ 1983» ΕΔΩ: https://sse83.blogspot.com/2020/01/01-2020.html, είτε να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του προγράμματος συμμαθητή μας Γιώργο Μπατσικώστα (τηλέφωνο 6972281293).

          Στην Ηλεκτρονική Ψηφοφορία για την εκλογή νέου ΔΣ και Εξελεγκτικής Επιτροπής μπορούν να συμμετάσχουν:

          α.       Οι συμμαθητές οι οποίοι διαμένουν εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής.

                    Εφόσον υπάρχουν ακόμη συμμαθητές, εκτός του Λεκανοπεδίου Αττικής, οι οποίοι δεν έχουν δηλώσει email για να συμμετάσχουν στην υπόψη ψηφοφορία, μπορούν να το δηλώσουν άμεσα και το αργότερο μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι στο συμμαθητή μας Γεώργιο Μπατσικώστα (τηλέφωνο 6972281293), ο οποίος είναι και ο υπεύθυνος για τη λειτουργία του προγράμματος.

          β.       Οι συμμαθητές οι οποίοι διαμένουν εντός του Λεκανοπεδίου Αττικής, εφόσον εκείνη την ημέρα, δεν μπορούν να παρευρεθούν προσωπικά στην όλη εκδήλωση.

                    Επειδή για τους παραπάνω συμμαθητές, δεν έχει ενημερωθεί το πρόγραμμα ψηφοφορίας με το email τους, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Σταύρο Χριστάκο (τηλέφωνο 6945203996) ή με τον Κώστα Μανίκα (τηλέφωνο 6937483664, *726640) να δηλώσουν ότι δεν θα παρευρεθούν στην εκδήλωση και να δώσουν το email τους, ώστε να περασθεί στο πρόγραμμα και να μπορέσουν στη συνέχεια να ψηφίσουν ηλεκτρονικά.

7.       Εκτός από τη συμμετοχή στις παραπάνω διαδικασίες με την φυσική παρουσία των μελών του Συνδέσμου (η οποία επιβάλλεται να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη από τους διαμένοντες στην περιφέρεια Αττικής) ή με την ηλεκτρονική ψηφοφορία μόνο για τις αρχαιρεσίες, μπορεί ένα τακτικό μέλος του Συνδέσμου, να εκπροσωπεί, με την σύνταξη και παρουσίαση ανάλογης εξουσιοδότησης (θεωρημένης από αρμόδια αρχή ή ΚΕΠ), μέχρι δύο άλλα μέλη του Συνδέσμου, τα οποία δεν δύνανται να παρευρεθούν, συμμετέχοντας στη Γενική Συνέλευση και στις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου αντί αυτών, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα τους δώσουν.

Το ΔΣ του Συνδέσμου καλεί ΟΛΟΥΣ τους συμμαθητές, ιδιαίτερα τους διαμένοντες στο Λεκανοπέδιο Αττικής, να συμμετάσχουν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας, τη Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου, αφενός μεν για να υπάρξει άλλη μια ευκαιρία να βρεθούμε από κοντά και να ανταλλάξουμε ευχές και αφετέρου για να δοθεί νέα ώθηση στο Σύνδεσμο με την συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες και την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής του Συνδέσμου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συνδέσμου Αξιωματικών ΣΣΕ 1983

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου